Εκτός έδρας ήττες για Ηρακλή Λάρ. και ΠΟΕ

ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ 17η ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2022 20:15

Αρνητικό πρόσημο για τους εκπρόσωπους του νομού, Ηρακλή Λάρισας και ΠΟ Ελασσόνας, οι οποίοι ηττήθηκαν εκτός έδρας με 2-0 από τον ΠΟ Φήκης και 3-1 από τον ΑΟ Υπάτου αντίστοιχα, είχε η χθεσινή 17η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 3ο Όμιλο.


Αναλυτικά:
Πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής έχασε ο Ηρακλής Λάρισας μετά την απρόσμενη εκτός έδρας ήττα από τον ΠΟ Φήκης με 2-0. Έτσι οι «κυανόλευκοι» υποχώρησαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες για επιστροφή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 3ου Ομίλου.
Οι γηπεδούχοι που θέλουν να διατηρήσουν απόσταση από τη ζώνη του να υποβιβαστούν και να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες, κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ με το σουτ του Κοντογιώργου στο 7ο λεπτό.
Ο Ηρακλής Λάρισας έβγαλε αντίδραση και πίεσε τον αντίπαλό του χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν ευτύχησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 20’ το σουτ του Αλεξίου μπλόκαρε ο Ντάσκας, στο 35’ μετά από φάουλ του Λώττα, ο Αλεξίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αλεξίου και πάλι δεν μπόρεσε με σουτ να νικήσει τον Ντάσκας.
Η λαρισινή ομάδα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη με τον Κακαβίτση να σουτάρει στο 46’, όμως οι αμυνόμενοι έδιωξαν την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.
Τελικά κι ενώ ο Ηρακλής έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, στο 65’ ο Τσιαφίτσας με κεφαλιά μετά από μπαλιά του Σκόνδρα έγραψε το 2-0.
Στο 70’ μετά σέντρα του Λώττα, ο Ζαφειρίου με ωραίο ψαλιδάκι δεν μπόρεσε να σκοράρει, για να παραμείνει έτσι το 2-0 μέχρι το τέλος.
ΠΟ ΦΗΚΗΣ (Ν. Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας, Μπέτσας, Μωραΐτης, Δρόσος, Καλαμάρας, Κοντογιώργος (55′ Πολυζόπουλος), Σκόνδρας (75′ Κατσαντώνης), Μπακάλης (75′ Σιαμαντάς), Τσαφίτσας (87′ Ζέρβας), Καλτσάς (55′ Ιωάννου).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης - Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (78′ Χρηστίδης), Κυριαλάνης (46′ Καμπέρης), Γκαλίτσιος, Τάρτας (70′ Γκίκα), Αγρόδημος, Παπαδόπουλος (46′ Ζαφειρίου), Μπάμης, Αλεξίου, Λώττας, Κακαβίτσης.

 

Ο ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Στο α’ ημίχρονο κρίθηκε το χθεσινό παιχνίδι του ΠΟ Ελασσόνας, στην έδρα του πρωτοπόρου ΑΟ Υπάτου (3-1). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουντόπουλου, ο Πέντα με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0), ωστόσο η αντίδραση του ΠΟΕ ήταν άμεση και στο 20′ ισοφάρισε σε 1-1 με το κοντινό πλασέ του Γκουντρουμπή μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά.
Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν το ίδιο καλή για την ομάδα της Ελασσόνας καθώς μέσα σε τέσσερα λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά στο 28′ με τον Ποτουρίδη έκαναν το 2-1, ενώ στο 32′ ο Μπουντόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.
Ο ΠΟΕ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στην επανάληψη απειλώντας στο 58′ με τον Καραγκούνη και στο 67′ με τον ίδιο παίκτη ο οποίος με σουτ λίγο κάτω από τη σέντρα προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Βουτσελά που ήταν εκτός θέσης, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 69′ όταν ο Μπουντόπουλος με σουτ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Γούπου.
ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γ. Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Σταγάκης, Ροκάι, Βέρτζος, Ματίας, Σπηλιώτης (84′ Τζαβάρας), Πέντα (84′ Τσιατρής), Ποτουρίδης (79′ Σάνι), Μπουντόπουλος (79′ Γλυνός), Γκούφας (66′ Ζήση).
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ε. Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Μπούσιας (46′ Καραλούλης), Λάγος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Χαλάτσης, Φρανσίς (46′ Καραγκούνης), Γκουντρουμπής (66′ Μούξιος), Ματούλας (56′ Τόλιος), Γκαμπέτας.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ευξεινούπολη-Αταλάντη         5-0
Δίστομο-Θησέας Αγριάς         2-0
Ν. Κεραμίδι-Ατρόμητος Παλ.         0-1
ΑΟ Υπάτου-ΠΟ Ελασσόνας         3-1
ΠΟ Φήκης-Ηρακλής Λάρ.         2-0
Νέα Αρτάκη- Μακρυχώρι        3-0 (ά.α.)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 17 αγώνες)
1. Α.Ο. Υπάτου     31-8     42
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. Ηρακλής Λάρ.    26-11     39
3. Π.Ο. Ελασσόνας    24-13     32
4. Νέα Αρτάκη    23-9     28
5. Π.Ο. Φήκης     19-17     28
6. Ευξεινούπολη     21-17     24
7. Δίστομο    18-11     23
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8. Ν. Κεραμίδι     18-11     23
9. Ατρόμητος Παλ.    16-15     21
10. Θησέας Αγριάς    12-20     16
11. Αταλάντη     12-38     9
*Ο Αετός Μακρυχωρίου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18η) ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ
Η 18η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου (15:00). Αναλυτικά το πρόγραμμα καθώς και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:
Ευξεινούπολη-Ν. Αρτάκη: Αργυρός, Βλαδίκας, Σηπάκης (Πέλλας), παρ. Τσακνάκης (Λάρισας)
Αταλάντη-Ν. Κεραμίδι: Χουλιάρας, Ιωάννου, Νέγρης (Εύβοιας), παρ. Τζουραμάνης (Αθηνών)
Ατρόμητος Παλ.-ΠΟ Φήκης: Αλαφογιάννης, Καούρας, Παγούρας (Βοιωτίας), παρ. Πουγκατιώτης (Φθιώτιδας)
Θησέας Αγριάς-ΑΟ Υπάτου: Παπακωνσταντίνου, Φαρμάκης (Φθιώτιδας), Σελελής (Ευρυτανίας), παρ. Τζιόλας (Λάρισας)
ΠΟ Ελασσόνας-Ηρακλής Λάρ.: Μπούτσικος, Κωνσταντινίδης, Φακανάς, 4ος Γιαννακός (Μακεδονίας), παρ. Βαλιώτης (Λάρισας)
Μακρυχώρι-Δίστομο (0-3 ά.α.)

 

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ
Εξάλλου σε αγώνες του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής (6/3, 15:00) ορίστηκαν οι παρακάτω Λαρισαίοι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας:
Μ. Αλεξ/ρος Τρικ. Ημαθ.-Γιαννιτσά: Μπουρουτζίκας, Μίχος, Μπουρονίκος, 4ος Ντελέζος (Λάρισας), παρ. Μπάρας (Μακεδονίας)
Κτηνοτρ/κός Αστέρας -Ηρακλής Αμπελοκήπων: Μιχαηλίδης, Αδραμάνης, Παπαδόπουλος (Πέλλας), παρ. Κεραμίδας (Λάρισας).
Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης -ΟΦ Αγ. Ματθαίου: Δημεράς, Κοτούμπας Δ., Βαλιώτης Θ. (Λάρισας), παρ. Μπίττας (Ηπείρου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass