Η Παρί δίνει 200 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ

ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2022 20:23

Σε μια εξωφρενική πρόταση που δεν έχει προηγούμενο ετοιμάζεται να προχωρήσει η Παρί Σεν Ζερμέν για να κρατήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα σύμφωνα με όσα αναφέρει η Le Parisien.


Η Παρί θέλει να κάνει το “κόλπο γκρόσο” και να κρατήσει στις τάξεις της τον Γάλλο σούπερ σταρ έστω και για δύο χρόνια ακόμα προσφέροντάς του 200 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια.
Οι Γάλλοι κατάλαβαν μάλλον πως δύσκολα ο Εμπαπέ θα μείνει για πάντα στον σύλλογο και πως θα ήθελε κάποια στιγμή να παίξει και αλλού, ίσως και στη Ρεάλ, και για αυτό θέλουν να τον κρατήσουν για δύο ακόμα χρονιές στην ομάδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πρόταση θα είναι 50 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, καθαρά μάλιστα από φόρους και ένα μπόνους για την υπογραφή του ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Για την ώρα δεν υπάρχει «αντίδραση» απ’ την πλευρά του Εμπαπέ, με τον ίδιο να δηλώνει αφοσιωμένος στα παιχνίδια που έχει μπροστά του με την Παρί, ειδικά στο Champions League, που αποτελεί και τον μεγάλο πόθο του (με τον φετινό τελικό να διοργανώνεται στο Παρίσι), ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα του ζητηθεί να δώσει μία τελική απάντηση στην πρόταση της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass