Αλλαγές στη 16η και τη 17η αγωνιστική της Basket League

ΛΑΥΡΙΟ-ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΙΣ 13 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2022 20:15

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τις εξής αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα των δύο προσεχών αγωνιστικών, 16ης και 17ης, στην Basket League.

Συγκεκριμένα, o αγώνας Λαύριο-Λάρισα για τη 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. Λαυρίου την Κυριακή 6 Μαρτίου, αντί για το Σάββατο 5/3 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης τις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.
*Ο αγώνας Ιωνικός-Παναθηναϊκός για τη 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Πλάτων τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, αντί για την Κυριακή 6/3 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης στις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.
*Ο αγώνας Λάρισα - Προμηθέας Πάτρας για τη 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ Νεάπολης την Κυριακή 13 Μαρτίου με ώρα έναρξης στις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT Flix EΡΤ Sports (αντί από την ΕΡΤ-3).
*Ο αγώνας Άρης - ΑΕΚ για τη 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή 13 Μαρτίου με ώρα έναρξης στις 17:00, αντί για τις 20:00 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.
*Ο αγώνας Παναθηναϊκός-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ για τη 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο OAKA την Κυριακή 13 Μαρτίου, αντί για τη Δευτέρα 14/3 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης στις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass