Ράλι Σουηδίας

Μεγάλη μάχη στον πάγο

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2022 12:00

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι συνεχίζεται σήμερα με το Ράλι Σουηδίας, με τους φίλους της παγκόσμιας μηχανοκίνητης κοινότητας να ανυπομονούν για το πλούσιο θέαμα που θα προσφέρουν τα πληρώματα στις χιονισμένες ειδικές διαδρομές.

Η αγωνιστική δραστηριότητα του Ράλι Σουηδίας ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου, με το shakedown στην ταχύτατη ειδική διαδρομή Klabböle μήκους 7,59 χιλιομέτρων. Οι διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με το πρόσφατο ή και απώτερο παρελθόν είναι μεγάλες, τόσο σε επίπεδο διαδρομής, όσο και συμμετεχόντων. Στο αγωνιστικό μέρος, ομάδες και πληρώματα έχουν πραγματοποιήσει εκτεταμένες δοκιμές σε χιόνι, στο πλαίσιο προετοιμασίας για τον πρώτο αγώνα των υβριδικών αυτοκινήτων της κατηγορίας Rally 1 σε αυτήν την επιφάνεια. Το φετινό Ράλυ Σουηδίας θα είναι ξεχωριστό για ακόμα έναν λόγο, αφού θα αποτελέσει τον πρώτο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι μετά από πολλά χρόνια, που δε θα συμμετάσχει κανείς εκ των Sebastien Loeb και Sebastien Ogier, πρωταγωνιστές των τελευταίων δύο δεκαετιών στον θεσμό, χωρίς όμως αυτό να μειώνει στο ελάχιστο το εντυπωσιακό θέαμα και τον ανταγωνισμό στο wrc. Ο δεύτερος γύρος του θεσμού αλλάζει τοποθεσία ώστε να αντιμετωπιστούν τα παλαιότερα προβλήματα που υπήρχαν στις ειδικές διαδρομές λόγω της έλλειψης χιονιού, ενώ ταυτόχρονα επιστρέφει στο αγωνιστικό ημερολόγιο μετά την περσινή ματαίωση του λόγω της πανδημίας.
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου
Ε.Δ. 17 Sarsjöliden 1 (14,23 χλμ.), 09:08
Ε.Δ. 18 Vindeln 2 (14,19 χλμ.), 10:37
Ε.Δ. 19 Sarsjöliden 2 Power Stage (14,23 χλμ.), 13:18

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass