Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2022 19:51

Αντιδράσεις από την ΠΑΕ ΑΕΛ για τον ορισμό του διαιτητή
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ υπήρξαν αντιδράσεις για τον ορισμό από τον κ. Κλάτενμπεργκ του ρέφερι κ. Γιουματζίδη και του Α’ βοηθού του κ. Δέλλιου από την Πέλλα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο συγκεκριμένος ρέφερι και ο επόπτης αδίκησαν την ομάδα στους αγώνες

με Ηρακλή, Καρδίτσα και Θεσπρωτό.
«Φαίνεται ότι τώρα που εξουδετέρωσαν τις άλλες δύο ομάδες, την Ξάνθη και την Αναγέννηση Καρδίτσας, και ενώ εμάς δεν μας έχουν δώσει 5 πέναλτι και μας έχουν στερήσει 10 βαθμούς, άρχισε και το plan B για τη δική μας εξουδετέρωση, ώστε η ομάδα που έχει κερδίσει 6 ανύπαρκτα πέναλτι και 4 γκολ οφσάιντ να μην έχει αντίπαλο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αφαίρεση πέντε βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα
*ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100.000 ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ 20.000 ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ
Ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League στον ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας δεκτή την έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί παραβάσεων στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας. Η ΕΕΑ είχε κρίνει ότι υπήρξε παράτυπη μεταβίβαση μετοχών, η οποία δεν δηλώθηκε -ως οφείλει βάσει νόμου- στην Επιτροπή και συνέταξε πόρισμα όπου χαρακτήριζε την παράβαση ως «βαρεία». Τελικά, ο αθλητικός δικαστής έκρινε μεν υπόλογη την ΠΑΕ, επέβαλε όμως τη μικρότερη προβλεπόμενη ποινή (μεταξύ πέντε και δέκα βαθμών). Στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 100.000 ευρώ και επιπλέον 20.000 στον πρόεδρό της, Γιώργο Χριστοβασίλη. Ο ηπειρωτικός σύλλογος έχει δικαίωμα να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Αν, πάντως, η ποινή παραμείνει ως έχει, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» υποχωρεί στην όγδοη θέση της Super League με 31 β. και ουσιαστικά χάνει το «τρένο» των πλέιοφ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass