Με σοβαρότητα κόντρα στον Πανσερραϊκό

*ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ *ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2022 20:39

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με σοβαρότητα καλείται να αγωνιστεί αύριο η ΑΕΛ στις Σέρρες (14:45), σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, για το πρωτάθλημα της Super League 2.


Οι «βυσσινί» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, στη μεγάλη μάχη που δίνουν, για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του Α’ Ομίλου και μετά να διεκδικήσουν την επιστροφή στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Σίγουρα η αποστολή τους αύριο στις Σέρρες θα είναι αρκετά δύσκολη, όμως οι παίκτες έχουν δείξει χαρακτήρα και μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο, αρκεί να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Χρειάζεται να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να πιστέψουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, δίνοντας το 100% από αυτό που μπορούν και να δείξουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όπως στο νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Παναγιώτη Γκουτσίδης δεν θα έχει στη διαθεσή του τον Μπέρτο, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Ηλιάδης και Ομάρ, η συμμετοχή των οποίων κρίνεται αμφίβολη.
Επανέρχεται ο Γλυνός που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, που έχει πολλές λύσεις για την αυριανή δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση.
Σήμερα θα συγκροτηθεί η αποστολή και θα αναχωρήσει η ομάδα για τις Σέρρες.
Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Άγγελος Διγκόζης είδε με ικανοποίηση μετά από αρκετές ημέρες τους Ανάκογλου, Στίνα, Κατσίκα και Μασκανάκη να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του. Αντιθέτως, εκτός πλάνων θα παραμείνει για τις επόμενες περίπου 20 ημέρες ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ο οποίος και αποκόμισε μία θλάση από τον αγώνα με τα Τρίκαλα, ενώ στον αγώνα με την ΑΕΛ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Αλέξανδρος Ζέρης. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ
Ο Μελέτιος Γιουματζίδης από την Ένωση Πέλλας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό, που θα γίνει στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών αύριο Κυριακή (14:45). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022 στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 με τον Ηρακλή (28/11/2021) για τη Super League 2. Συνεργάτες του θα είναι ο Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας) και ο Χρήστος Τζιότζιος (Θράκης), 4ος ο Στυλιανός Λεωνίδας από την Ένωση Τρικάλων και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Λιαχούδης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass