Οι διαιτητές θα διακόπτουν το ματς για 3 λεπτά σε περίπτωση διάσεισης

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2014 14:12 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:07

 

Οι διαιτητές θα πρέπει να δίνουν εντολή για να σταματήσει ο αγώνας που διευθύνουν για διάστημα τριών λεπτών, όταν υπάρχει η υποψία πως ένας παίκτης έχει υποστεί διάσειση, εάν τελικά γίνει αποδεκτή πρόταση του επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας της FIFA.

Ο Μισέλ Ντ'Ουγκ που είναι ταυτόχρονα μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, δήλωσε στο Μάντσεστερ ότι θα υποβάλει την πρότασή του στις 18 Σεπτεμβρίου στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και στις 25 του ίδιου μήνα στη FIFA.

«Αν υπάρχει υποψία διάσεισης θα ζητάμε από τον διαιτητή να σταματήσει το παιχνίδι για τρία λεπτά. Ο διαιτητής θα επιτρέπει στον παίκτη να συνεχίσει να παίζει μόνο με το πράσινο φως από το γιατρό της ομάδας. Από κανέναν άλλο», είπε ο Βέλγος.

Ο ίδιος είπε ότι υπήρξαν πέντε περιπτώσεις διάσεισης ποδοσφαιριστών στο μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ αν περάσει η πρότασή του θα μπορούσε να τεθεί σε εφαρμογή από τον επόμενο μήνα. Ο νέος κανονισμός δεν θα εφαρμοστεί στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά στους προκριματικούς αγώνες του μουντιάλ και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καθώς και στις δύο μεγάλες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass