Στην τελική ευθεία ενόψει Πανσερραϊκού

*ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΜΠΕΡΤΟΣ *ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΗΛΙΑΔΗ, ΟΜΑΡ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2022 21:00

Στην τελική ευθεία, ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την 21η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Super League 2, μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη στην προσπάθειά τους να διευρύνουν το σερί των επιτυχιών τους και να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου. Η ΑΕΛ βρίσκεται σ’ ένα πολύ καλό μομέντουμ αυτό το διάστημα, το οποίο θέλει να αξιοποιήσει για να έχει τη συνέχεια που επιθυμεί.


Φυσικά όμως τα μικροπροβλήματα δεν παύουν να υφίστανται για τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος ωστόσο μπορεί να βρει εναλλακτικές λύσεις, καθώς η ΑΕΛ διαθέτει ένα αξιόπιστο ρόστερ. Ο Μπέρτος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση στις Σέρρες καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Ηλιάδης και Ομάρ η συμμετοχή των οποίων κρίνεται αμφίβολη. Ειδικά για τον τελευταίο, θα πρέπει να τονιστεί ότι με τον πειθαρχικό έλεγχο στο ματς με τον Ολυμπιακό Β’ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του. Ο Γλυνός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες και είναι εκ νέου ετοιμοπόλεμος.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με βασικό αντικείμενο την τακτική και το αγωνιστικό σχήμα που θα ακολουθήσει ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης στο Κυριακάτικο ματς και φυσικά ανάλογα με το ποιοι τελικά θα απουσιάσουν θα καταρτίσει το τελικό πλάνο. Σήμερα πάντως αναμένεται να δείξει στην προπόνηση πώς θα κινηθεί τακτικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου η ΑΕΛ να φτάσει σε μία ακόμα νίκη, αυτή την φορά κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά στον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης προσπαθεί να αντιμετωπίσει κάποια μικροπροβλήματα, που αφορούν τον τραυματία Παπαβασιλείου και τον τιμωρημένο Ζέρη, ενώ χθες είχε στη διάθεσή του τους Ανάκογλου, Στίνα, Κατσίκα και Μασκανάκη, αν και δεν είναι σίγουρο σε ποιον βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται.
ΟΙ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΕΣ
Το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων λόγω Covid-19 που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2/3 στον 1ο Όμιλο της Super League 2 και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις έχουν ως εξής:
15:30, Αναγέννηση Καρδίτσας – Βέροια (13η αγωνιστική, ΕΡΤ3)
15:00, Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ Β' (13η αγωνιστική)
15:00, ΠΟΤ Ηρακλής – Ξάνθη (14η αγωνιστική, ERTSPORTS)

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass