Με 4άρα στους «4»

*Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ *ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2022 21:05
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Ηρακλής Λάρισας ήταν το φαβορί στο χθεσινό παιχνίδι στο Μαυροβούνι απέναντι στην ομώνυμη -και κατά μία κατηγορία μικρότερη- ομάδα, με το οποίο ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ και το απέδειξε εμπράκτως, καθώς επικράτησε με 4-0, σφραγίζοντας έτσι το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Φαλανιακό όπως ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση.


Το παιχνίδι δεν αντέχει οποιασδήποτε κριτικής, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο, ανοίγοντας το σκορ στο 16’ με τον Λώττα (πρώτο γκολ με τη φανέλα των «κυανολεύκων») με σουτ κι ενώ η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυνόμενου, ενώ στο 29’ ο Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 58’ ο Αλεξίου με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, ενώ στο 78’ ο παίκτης που άνοιξε τον χορό των τερμάτων, Άρης Λώττας,α διαμόρφωσε με ωραία εκτέλεση φάουλ το τελικό 0-4.
Ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ είχαν οι Ζαφειρίου (35’, 76’), Αλεξίου (47’) και Κυριαλάνης (72’), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές με τους Ακριβόπουλο, Ράχη και Κακαζούκη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας, με βοηθούς τους κ. Στάικο και Μάνο.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Δ. Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος, Παπαμάνος (55’ λ.τ. Μπαντζέλας Β.), Κακαζούκης, Μπαντζέλας Ν., Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης, Μαγγόλας, Ράχης, Ακριβόπουλος, Πασσιάς, Ντούρας (46’ Εμμανουήλ).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης - Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Τάρτας, Κυριαλάνης, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Μπάμης (74’ Σταμάτης), Ναρίνογλου (65’ Γκίκα), Παπαδόπουλος, Ζαφειρίου (79’ Βαγενάς), Λώττας (79’ Χρηστίδης), Αλεξίου (79’ Μπρακαμόντε).
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...
Πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης ο Ηρακλής Λάρισας τίμησε τη μνήμη τού επί σειρά ετών προέδρου του Μαυροβουνίου, Γιώργου Ριζόπουλου, που έφυγε άδικα από τη ζωή. Συγκεκριμένα ο αρχηγός των «κυανολεύκων» Αλέξανδρος Γκαλίτσιο πρόσφερε ανθοδέσμη στον τερματοφύλακα του Μαυροβουνίου, Τάσο Ριζόπουλο, γιο του αδικοχαμένου Γιώργου, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια ολόκληρης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλή Λάρισας.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass