Ιστορική βραδιά για Βλάχοβιτς

«ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «8» Η ΤΣΕΛΣΙ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2022 20:15

Με το ένα... πόδι στους προημιτελικούς του Champions League βρίσκεται η κάτοχος του τροπαίου, Τσέλσι, μετά το χθεσινό 2-0 επί της Λιλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους θα «λύσουν τις διαφορές τους στο Τορίνο (1-1).


Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι Λονδρέζοι μπροστά στο κοινό τους, με τον Χάβερτς στο ξεκίνημα του ματς και τον Πούλισικ λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα κι έκαναν το 3Χ3 απέναντι στους «Λιλουά», τους οποίους είχαν νικήσει δύο φορές στη φάση των ομίλων της σεζόν 2019/2020 με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (2-1). Μετά το αποτέλεσμα αυτό το έργο των πρωταθλητών Γαλλίας στη ρεβάνς του «Λα Μποζουάρ» στις 16/03 γίνεται εξαιρετικά δύσκολο.
* Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς «έγραψε ιστορία» στο «Κεράμικα». Στο ντεμπούτο του στο Champions League σκόραρε στο 37ο δευτερόλεπτο, βάζοντας μπροστά στο σκορ την «Βέκια Σινιόρα» κι έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει γεννηθεί τον 21ο αιώνα (28/01/2000) και σκοράρει με τη φανέλα «Γιούβε» στα νοκ άουτ του Champions League. Παράλληλα, σημείωσε το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ ποδοσφαιριστή που κάνει ντεμπούτο στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου σε επίπεδο συλλόγων.
Η Βιγιαρεάλ που ήταν καλύτερη στη συνέχεια του αγώνα, παρά την «ψυχρολουσία» που δέχτηκε, έφτασε στην ισοφάριση στο 66ο λεπτό με τον Παρέχο και, πλέον, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του Τορίνο στις 16 Μαρτίου.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
*Τσέλσι-Λιλ    2-0
(8’ Χάβερτς, 63’ Πούλισικ)
*Βιγιαρεάλ-Γιουβέντους    1-1
(66’ Παρέχο-1’ Βλάχοβιτς)
*Σπόρτινγκ Λ.-Μάντσεστερ Σ.    0-5
(7’ Μαχρέζ, 17’,44’ Μπερνάρντο Σίλβα, 32’ Φόντεν, 58’ Στέρλινγκ)
*Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μ.    1-0
(90+4’ Μπαπέ)
*Σάλτσμπουργκ-Μπάγερν    1-1
(21’ Αντάμου-90’ Κομάν)
*Ίντερ-Λίβερπουλ    0-2
(75’ Φιρμίνο, 83’ Σαλάχ)
ΣΗΜΕΡΑ
22:00 Μπενφίκα-Άγιαξ
22:00 Ατλέτικο Μ.-Μάντσεστερ Γ.

 

ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΔΡΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ;
Οι εξελίξεις που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, αλλά κυρίως όσα θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες, σε γεωπολιτικό επίπεδο και ειδικότερα στην περιοχή της Ουκρανίας, ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρό αντίκτυπο και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Star», ο τελικός του Champions League που είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαΐου στην Αγία Πετρούπολη, ενδέχεται να «μετακομίσει» στο Λονδίνο από την UEFA, σε περίπτωση εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Δεν αποκλείεται λοιπόν, εάν υπάρξει κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών, ο αγώνας που επρόκειτο να διεξαχθεί στην Gazprom Arena στην Αγία Πετρούπολη, να διεξαχθεί τελικά στο Γουέμπλεϊ. Κάτι που θα επιφέρει σημαντική οικονομική ζημία στη ρωσική μεγαλούπολη, δεδομένου ότι η διοργάνωση ενός τελικού Champions League, αποφέρει περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ για τον «οικοδεσπότη». Όπως είναι γνωστό, ο τελικός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, διεξήχθη στο Πόρτο αντί της Κωνσταντινούπολης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass