Αισιοδοξία στην ΑΕΛ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Β’ ΚΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2022 21:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ενισχύεται η αισιοδοξία στις τάξεις των «βυσσινί» μετά την τελευταία νίκη της ομάδας επί του Ολυμπιακού Β’ και ενόψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2. Το κλίμα στην ΑΕΛ είναι εξαιρετικό με τους παίκτες και το τεχνικό

επιτελείο να επιστρέφουν χθες στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Η λαρισινή ομάδα κινείται πλέον με κεκτημένη ταχύτητα, στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για την επιστροφή της στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. Ως απόρροια της πολύ καλής εικόνας της ομάδας, ήρθε και η ανανέωση των συμβολαίων των Κώστα Θεοδωρόπουλου (μέχρι 30/6/2024), Θανάση Παπαγεωργίου (έως 30/6/2023) και η επέκταση του συμβολαίου του Παναγιώτη Θεολόγου (από τις 30/6/2023 έως τις 30/6/2024), επιβεβαιώνοντας πλήρως της χθεσινές πληροφορίες και το σχετικό ρεπορτάζ της «ΕτΔ».
Όπως αναφέρεται στη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ «κατόπιν εισηγήσεως του κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη και με σύμφωνη γνώμη του κ. Αλεξίου Κούγια ανανεώνονται τα συμβόλαια του Κώστα Θεοδωρόπουλου και του Θανάση Παπαγεωργίου που είναι τα μόνα συμβόλαια από τους 35 παίκτες της ΑΕΛ που έληγαν στις 30/6/2022.
Το συμβόλαιο του Κώστα Θεοδωρόπουλου ανανεώνεται για δύο ακόμα χρόνια έως τις 30/6/2024 και του Θανάση Παπαγεωργίου έως την 30ή/6/2023 με προοπτική περαιτέρω ανανεώσεως.
Σημειωτέον ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι Λαρισαίοι και με πολύ μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με γεμάτες χρονιές.
Το ρόστερ της ΑΕΛ μετά από αυτήν την ανανέωση απαρτίζεται από 31 Έλληνες παίκτες, εκ των οποίων 16 είναι Λαρισαίοι, αλλά και οι υπόλοιποι είναι όλοι νεαρής ηλικίας από 16 έως 26 ετών και τρεις μεγαλύτεροι που είναι οι Όγκμποε (27 ετών), ο Νικολιάς (27 ετών) και ο Θεολόγου (30 ετών) και έχουν δύο και τρία χρόνια αντίστοιχα συμβόλαια.
Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι τις 30/6/2024 και ένας από τους πλέον αξιόλογους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ο Παντελής Θεολόγου του οποίου το συμβόλαιο λήγει την 30ή/6/2023».
ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ
Ο επιθετικός της ΑΕΛ, Μάριος Όγκμποε, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σκόρερ της Super League 2 με δέκα γκολ σε 17 αγώνες που συμμετείχε. Συνοπτικά οι πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της Super League 2 μετά και την ολοκλήρωση της 20ής αγωνιστικής:
13 γκολ: Ρόβας (Αλμωπός Αριδαίας), Πασάς (Βέροια), Μπαΐροβιτς (Χανιά).
12 γκολ: Κανίς (Πανσερραϊκός), Λουκίνας (Καλαμάτα).
10 γκολ: Όγκμποε (ΑΕΛ).
ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.-ΠΑΟΚ Β’
Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Super League 2, Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ Β’, επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου, όμως η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε πως αναβάλλεται εκ νέου λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στη γηπεδούχο ομάδα.
Στη σχετική ανακοίνωσή της η Super League 2 αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο εξ αναβολής αγώνας της 13ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, ανάμεσα στις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’, αναβάλλεται λόγω Covid -19. Η εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Super League 2 επρόκειτο να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου».
Έτσι αύριο Τετάρτη θα διεξαχθεί (15:00, ERTSPORTS) μόνο το εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΟΤ Ηρακλή και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass