Συνέχισε ακάθεκτος με νέο «τρίποντο» ο Π.Ο.Ε.

Επικράτησε του Αμβρυσσέα Διστόμου με 1-0 - Χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 11’ ο Τόλιος

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2022 20:20

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μετά από έναν δυνατό αγώνα, ο γηπεδούχος -3ος στον βαθμολογικό πίνακα- Π.Ο. Ελασσόνας, χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, επικράτησε της «σκληροτράχηλης» ομάδας του Αμβρυσσέα Διστόμου με 1-0.


Οι Ελασσονίτες προηγήθηκαν μόλις στο 11’ του αγώνα και στη συνέχεια έδειχναν να επαναπαύονται προσωρινά, έχοντας να αντιμετωπίσουν έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο που ήθελε να φύγει από την Ελασσόνα με θετικό αποτέλεσμα.
Στο β’ ημίχρονο, η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα που για 20’ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες (…λόγω της «κόκκινης» στον Φουρκιώτη), εμφανώς βελτιωμένη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έδειξε να πιστεύει στη νίκη, και σε συνδυασμό με το «φρεσκάρισμα» της ομάδας (…με 5 αλλαγές) του προπονητή και τις εξαιρετικές, καθοριστικές αποκρούσεις του τερματοφύλακα Γούπου κατέκτησε το επιδιωκόμενο «τρίποντο».

 

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
9’: Δυνατό σουτ από καλή θέση του Καμερουνέζου του Π.Ο.Ε. Francis, με την μπάλα να βρίσκει σώματα την τελευταία στιγμή και να απομακρύνεται.
11’: Πίεση των Ελασσονιτών στην περιοχή και ο Τόλιος με ωραίο σουτ γράφει το 1-0, αφήνοντας «άγαλμα» τον τερματοφύλακα του Διστόμου.
26’: Συνδυασμός των φιλοξενουμένων, η μπάλα από δεξιά στα πόδια του Δήμου που επιχειρεί ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά ο Γούπος έτοιμος μπλοκάρει την μπάλα.
48’: Οργανωμένη επίθεση των παικτών του Αμβρυσσέα με τον Δήμου να σουτάρει και την μπάλα να βρίσκει τη συμβολή των δοκαριών της εστίας του Π.Ο.Ε. και να απομακρύνεται.
51’: Κεφαλιά του δραστήριου Αντωνόπουλου και ο τερματοφύλακας Γούπος μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
55’: Ωραία οργανωμένη επίθεση «ξεδιπλώνουν» οι γηπεδούχοι με τον δραστήριο Francis να βρίσκει τον Ματούλα, που φεύγει από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή να δίνει την μπάλα στον Γκουντρουμπή (…μέσα στην περιοχή), με τον τελευταίο με ανάποδο δύσκολο σουτ να στέλνει την μπάλα άουτ.
69’: Προσπαθεί ο Π.Ο.Ε. να «κλειδώσει» τη νίκη. Ο Γκουντρουμπής δίνει την μπάλα στον «φρέσκο» Καραγκούνη, που με σουτ από τα δεξιά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από τα δοκάρια του Πάπου.
72’: Σε μαρκάρισμα ο Φουρκιώτης αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινα κάρτα, με τον διαιτητή να τον «κοκκινίζει» και να τον αποβάλει από τον αγώνα.
73’: Εκτέλεση φάουλ σε επικίνδυνο σημείο από τον Μπαλντά, με την μπάλα να φεύγει άουτ από την εστία του Π.Ο.Ε.
79’: Οι φιλοξενούμενοι πιέζουν για την ισοφάριση. Επικίνδυνη φάση για τους γηπεδούχους όταν ο Ιωάννου με κοντινό σουτ… υποχρεώνει τον έμπειρο Γούπο να αποκρούσει σωτήρια.
89’: Νέα μεγάλη απόκρουση του Ελασσονίτη γκολκίπερ, όταν σε επικίνδυνο πλάγιο σουτ του Γεωργουσόπουλου από τα δεξιά… «κλειδώνει» ξανά την εστία του και το «τρίποντο» του Π.Ο.Ε., καταχειροκροτούμενος.
Δεν έλειψαν τα παράπονα και από τις δύο ομάδες για τη διαιτησία των κ. Κεχαγιά (Κοζάνης), Σφυρή, Αναστασίου (Θεσσαλίας).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Μόρας Βαγγέλης): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (60’ Αρσένης), Γκαμπέτας (77’ Περτζιόνι). Francis, Γκουντρουμπής (86’ Μουξιός), Ματούλας (60’ Καραγκούνης), Τόλιος (60’ Ιγγλέζος).
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Λύτρας Γιάννης): Πάπος, Αντωνόπουλος, Κυπραίος Χαρ., Ιωάννου, Πούλος Οδυσ., Μπαλντάς, Βιένας, Βλάχος (71’ Κυπραίος Μιχ.), Γεωργουσόπουλος, Δήμου, Αλμπάνης (60’ Μαλισιόβας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass