«Ροπαλιά» Δοδοντσάκη αλλά με αποβολή του…

Ο Ηρακλής Λάρισας κέρδισε τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με 1-0

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2022 20:05

Ο Στέργιος Δοδοντσάκης με μια «ροπαλιά» (=γκολ) στο 90’+3’ έδωσε τη νίκη στον Ηρακλή Λάρισας στον χθεσινό αγώνα στο Ael Fc Arena με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (1-0) και ισοβαθμεί στην κορυφή του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Α.Ο. Υπάτου σε μια μονομαχία που μάλλον θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Ύπατο την τελευταία αγωνιστική.


Τη χαρά του σκόρερ και της νίκης του Ηρακλή μετρίασε η αποβολή του, καθώς σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) έκανε χειρονομία μετά το τέρμα που πέτυχε προς τους αντιπάλους, κάτι το οποίο διαψεύδουν οι ιθύνοντες του Ηρακλή που με μάρτυρα το βίντεο υποστηρίζουν ότι έκανε χειρονομία προς τους συμπαίκτες του για να πανηγυρίσουν μαζί του το γκολ.
Η ουσία είναι ότι ο Ηρακλής πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο», αλλά έχασε για τρεις αγώνες τον Δοδοντσάκη που συμπλήρωσε και τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Στα αξιοσημείωτα ότι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη τα έδωσαν όλα, δείγμα ότι πιστεύουν στην άνοδο στην κατηγορία.

 

ΦΑΣΕΙΣ
Στο 3’ ο Τσενικλής έκανε τη σέντρα και ο Γιατζιτζόγλου έκανε το σουτ που πέρασε άουτ.
Στο 14’ σε σέντρα του Αλεξίου, στην κεφαλιά ο Γκίκα που πέρασε άουτ.
Στο 35’ σε φάουλ του Κοτσιαρίδη, με τις γροθιές έδιωξε ο Παπαγιάννης.
Στο 86’ ο Λώττας έκανε σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Στο 93’ το φάουλ εκτέλεσε ο Λώττας και από κοντά ο Στέργιος Δοδοντσάκης έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και μάλλον παρατηρήσεις θα είχε να σημειώσει ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Χριστοδούλου (Ημαθίας που ο γιος του είναι διαιτητής στη Super League 2 και ο ίδιος είναι αρχιδιαιτητής στην Ημαθία). Συνεργάτες του ήταν οι κ. Μπύρος (Ευρυτανίας), Φαρμάκης (Φθιώτιδας). Ο πρώτος δεν απέφυγε κάποια λάθη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης - Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Τάρτας, Καμπέρης (76’ Αγρόδημος), Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Μπάμης (85’ Παπαδόπουλος), Γκίκα (65’ Ναρίνογλου), Μπρακαμόντε (76’ Ζαφειρίου), Αλεξίου, Λώττας, Κακαβίτσης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Καραγκούνης, Γιατζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Νομικός, Τσενικλής (75’ Μαργαρίτης), Ιντζόγλου, Κατσαμάγκας (85’ Τουλίκας), Κοτσιαρίδης (50’ λ.τ. Μπατζώνης), Κόλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass