Ανανεώνονται τα συμβόλαια Θεοδωρόπουλου, Θαν. Παπαγεωργίου...

*Επέκταση συμβολαίου στον Παναγιώτη Θεολόγου *Μετά από δέκα χρόνια πέτυχε γκολ ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2022 21:10

Η προχθεσινή νίκη της ΑΕΛ σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση επί του Ολυμπιακού Β' με 2-1, που διατήρησε τη λαρισινή ομάδα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, έφερε χαμόγελα (χθες πολλαπλασιάστηκαν μετά την ήττα της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Αριδαία από τον Αλμωπό με 1-0), αλλά και ανανεώσεις συμβολαίων.


Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε την ανανέωση των συμβολαίων των Κώστα Θεοδωρόπουλου (μέχρι 30/6/2024), Θανάση Παπαγεωργίου (έως 30/6/2023), καθώς και επέκταση του συμβολαίου του Παναγιώτη Θεολόγου (που έληγε στις 30/6/2023) έως τις 30/6/2024.
Και οι τρεις ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στον προχθεσινό αγώνα, με τον Θανάση Παπαγεωργίου να πετυχαίνει γκολ. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου έχει πετύχει άλλα δύο γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ πάλι στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας (την περίοδο 2011-2012) και συγκεκριμένα στους αγώνες με τον Αγροτικό Αστέρα (4-1) και την Α.Ε. Καλλονής (1-1) στις 20 Μαΐου 2012 και 29 Απριλίου 2012 αντίστοιχα. Δηλαδή σκόραρε μετά από δέκα περίπου χρόνια.
Ο Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Λάρισα στις 9 Μαΐου 1987 χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια και έχει παίξει στην ΑΕΛ 77 παιχνίδια πρωταθλήματος (όλα στη Β' εθνική), ενώ αγωνίστηκε και σε ομάδες της Super League 1 (Πανθρακικό, Ξάνθη, Πανιώνιο). Πέρυσι ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου του Ιωνικού στη μεγάλη κατηγορία με 22 συμμετοχές.
Ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος κάνει μια εκπληκτική χρονιά φέτος, καθώς έχει δεχτεί μέχρι τώρα μόλις έξι τέρματα (χάρη και στη βοήθεια της αμυντικής γραμμής), έχει παίξει φέτος 18 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ με τα χρώματα της ΠΑΕ ΑΕΛ έφτασε τα 30 (είχε αγωνιστεί και την περίοδο 2016-2018 στη Super League 1). Ο 32χρονος τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1990) έχει παίξει ακόμα στις εξής ομάδες: Λαμία, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης, Χανιά, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Δόξα Δράμας, Ιωνικό, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τοξότη Λάρισας.
Ο 31χρονος (γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1991) Παντελής Θεολόγου έχει παίξει επτά παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα της ΑΕΛ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε: Ατρόμητο, Γ. Καραϊσκάκη Άρτας, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Άρη Λεμεσσού, Καλλιθέα, Εθνικό Αστέρα.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Χθες οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ είχαν ρεπό, ενώ θα επανέλθουν σήμερα σε προπονητικούς ρυθμούς ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass