Απόλυση του Michael Masi και οι αλλαγές στη F1

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2022 20:20

Αλλαγές στον τρόπο αντίδρασης των Διευθυντών Αγώνων F1, αλλά και στα πρόσωπα που θα έχουν αυτόν τον ρόλο ανακοίνωσε ο πρόεδρος της FIA Mohammed ben Sulayem.

Ο νέος πρόεδρος… απέλυσε τον Masi, ίσως και μετά από απαίτηση της Mercedes και του Hamilton, του οποίου τη θέση θα πάρει ο διευθυντής αγώνων του WEC Eduardo Freitas και του πρώην διευθυντή του DTM Niels Wittich, ο οποίος είχε ήδη ανακοινωθεί ως αναπληρωτής του Masi για τη σεζόν. Οι δύο θα εναλλάσσονται ως διευθυντές αγώνων, με την υποστήριξη του πρώην αναπληρωτή του Charlie Whiting, Herbie Blash. Ο πρώην μάνατζερ της ομάδας Brabham, Blash, επιστρέφει στον ρόλο του μόνιμου ανώτερου συμβούλου μετά την απουσία του από το τέλος της σεζόν του 2016, όταν ανέλαβε έναν ρόλο με την Yamaha στους αγώνες Superbike. Ο Ben Sulayem επιβεβαίωσε επίσης ότι ο έλεγχος του αγώνα θα έχει βοήθεια από μια εγκατάσταση εκτός έδρας της FIA, η οποία είναι πιθανό να είναι στη Γενεύη και να έχει έναν ρόλο όπως το σύστημα VAR στο ποδόσφαιρο. Επιβεβαίωσε επίσης ότι οι επικοινωνίες των ομάδων προς τον υπεύθυνο των αγώνων δεν θα ακούγονται πλέον στη μετάδοση του Grand Prix. Επιπλέον θα επανεξεταστεί η διαδικασία των αυτοκινήτων ασφαλείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass