F1: Παρουσιάσεων συνέχεια...

Η MERCEDES ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ W13 ΓΙΑ ΤΟ 2022

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2022 20:10

* Μαζί με τον sir Hamilton στο λανσάρισμα ήταν και ο συναθλητής του, George Russel, ο οποίος αναλαμβάνει μόνιμο ρόλο στη Mercedes μετά από τρία εντυπωσιακά χρόνια στη Williams. Όπως είχε ανακοινωθεί, το μονοθέσιο της Mercedes, επέστρεψε στο ασημένιο χρώμα.

Μετά από δύο σεζόν με μαύρο χρώμα για να τονίσει τη φυλετική ανισότητα η Mercedes παρουσιάζει ξανά τα… ασημένια βέλη. Στην W13 εκτός από το χρώμα, ξεχωρίζει το πάτωμα, αλλά και η εμπρός αεροτομή με το έντονα… κυματιστό σχήμα μπροστά από τα sidepods, κάτι που δεν έχουμε δει σε καμία από τις προηγούμενες παρουσιάσεις της ομάδας της F1 φέτος.

 


* Η Ferrari αποκάλυψε επίσημα το νέο της μονοθέσιο για τη Formula 1 ενόψει της σεζόν του 2022 στη βάση της στο Μαρανέλο στην Ιταλία. Τη F1-75 εμφάνισαν στο κοινό οι οδηγοί της Scuderia Charles Leclerc και Carlos Sainz Jr τα χρώματά της και τη διάταξη των χορηγών πάνω στο μονοθέσιο. Το όνομα (F1-75 ) αποτίνει φόρο τιμής στην 75η επέτειο της Ferrari, ένα «ορόσημο» που θα γιορταστεί στις 12 Μαρτίου, μια ημερομηνία που αναφέρεται στην πρώτη ανάφλεξη του κινητήρα στη Ferrari 125S το 1947. Αυτό είναι το πρώτο μονοθέσιο, από το 2014, που δεν έχει τα αρχικά SF (Scuderia Ferrari), πριν από τον αριθμό του. Όπως είχαν προβλέψει λίγους μήνες πριν οι… κατάσκοποι των ομάδων, η F1-75 έχει πολύ μαύρο χρώμα σε αντίθεση με το κόκκινο. Το νέο χρώμα διαθέτει μαύρα μπροστινά και πίσω φτερά, καθώς και μαύρο Halo και μαύρo numberplate τόσο στη μύτη όσο και στο κάλυμμα του κινητήρα, ενώ το κόκκινο είναι περισσότερο σκούρο, από τις άλλες χρονιές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass