Να διευρύνει το σερί της

ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β’

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2022 21:08

«Μεθ’ ορμής ακαθέκτου» κινείται πλέον στο πρωτάθλημα της Super League 2 η ΑΕΛ, η οποία στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 1ου Ομίλου φιλοξενεί σήμερα (17:00) στο στάδιο Αλκαζάρ τον Ολυμπιακό Β’.

Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για τους «βυσσινί» στην επίπονη προσπάθεια που καταβάλλουν για να επιστρέψουν στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και στο οποίο η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Παναγιώτη Γκουτσίδη θέλει να διευρύνει το σερί των επιτυχιών του και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρωτοπόρο Βέροια, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες ανόδου. Ο Ολυμπιακός Β’ (που στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει συγκομιδή δέκα βαθμών) ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε φέτος να κερδίσει την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα (με 1-0 στο ματς του α’ γύρου), στοιχείο που δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στη «Βασίλισσα του Κάμπου» για να πάρει τους 3 βαθμούς και να αποδείξει παράλληλα ότι αυτό που συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο στου Ρέντη ήταν απλά μία ατυχή στιγμή.
Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης για το σημερινό παιχνίδι συμπεριέλαβε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μισυρλής, Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου, Ομάρ, Μαϊδανός, Τσέλα, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Κ. Παπαγεωργίου, Γιάκος, Μιλτιάδης, Νίνο, Ραμίρεζ, Νικολιάς, Τσουμάνης, Κούστα, Μαυριάς και Όγκμποε.
Από την άλλη πλευρά ο Άριελ Ιμπαγάσα θα έχει στη διάθεσή του τους Αποστολόπουλο, Στουρνάρα, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνη, Νταμπό, Ντόι, Βοΐλη, Τσέλιο, Ξενιτίδη, Καλογερόπουλο, Αλκαχτάνι, Αλμασάρι, Πινακά, Νίκα, Μαρίνο, Νίκολιτς, Κλίτσα και Λιάτσο.

 

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΒΕΡΟΙΑ
Αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού η αναμέτρηση της πρωτοπόρου Βέροιας στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό, για την 20ή αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Super League 2. Το ματς ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο και μάλιστα θα είχε τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3. Αντ’ αυτού, θα καλυφθεί το παιχνίδι του Β΄ Ομίλου, ανάμεσα στον Καραϊσκάκη Άρτας και την ΑΕΚ Β΄.
Την Κυριακή (20/2), στην Ευκαρπία διεξάγεται το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β’ και τον Ηρακλή. Αήττητοι εδώ και πέντε ματς οι «ασπρόμαυροι», με τρεις νίκες στο διάστημα αυτό, στους τέσσερις αγώνες επεκτείνεται το αήττητο των «κυανόλευκων» – από δύο νίκες και ισοπαλίες. Η τρίτη της βαθμολογίας, Ξάνθη, ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα όπου την περιμένει ο Θεσπρωτός, ο οποίος επέστρεψε μεσοβδόμαδα στις επιτυχίες έπειτα από, περίπου, ένα δίμηνο. Η Αναγέννηση Καρδίτσας, που ακολουθεί τους Ακρίτες, θα πρέπει στην Αριδαία να αποδείξει ότι μπορεί και μακριά από την έδρα της, με τον Αλμωπό να μην έχει νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια του – μόλις μία ισοπαλία.
Η αναμέτρηση στα Τρίκαλα, ανάμεσα στον τοπικό ΑΟΤ και τον Πανσερραϊκό μοιάζει με «τελικό» για την παραμονή στην κατηγορία, όπως και αυτή στο «Ανθή Καραγιάννη», με την Καβάλα να υποδέχεται τον Πιερικό. Στον Βόλο, τέλος, ο Απόλλων Πόντου αναζητά βαθμούς για να αυξήσει τις πιθανότητες σωτηρίας του απέναντι στην αξιόμαχη Νίκη.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ
Ο 35χρονος Κωνσταντίνος Τσέτσιλας της ΕΠΣ Γρεβενών ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Β’ στο στάδιο Αλκαζάρ (17:00). Βοηθοί του θα είναι οι κ. Καλαμπόκης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) και Σακκάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Τεβεκέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2 και οι διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια:
ΣΗΜΕΡΑ
ΑΕΛ – Ολυμπιακός Β’ (17:00, ΕΡΤ3): Τσέτσιλας (Γρεβενών), Καλαπόκης (Αιτ/νίας), Σακκάς, 4ος Θεοχάρης (Θεσσαλίας), παρ. Τεβεκέλης (Μακεδονίας).
ΑΥΡΙΟ
ΠΑΟΚ Β’ - Ηρακλής (14:45, ERTSPORTS): Τσοπουλίδης (Ξάνθης), Σάββας, Αναστασιάδης (Σερρών), 4ος Μπεκιάρης (Καρδίτσας).
Τρίκαλα – Πανσερραϊκός (14:45): Τσιάρας (Καβάλας), Χριστοδούλου (Ημαθίας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής), 4ος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).
Νίκη Βόλου - Απόλλων Πόντου (14:45): Τσουκαλάς, Τσολακίδης, Αραβίδης (Αθήνας), 4ος Βλάχος (Αν. Αττικής), παρ. Λιόλιος (Λάρισας).
Καβάλα – Πιερικός (14:45): Λεωνίδας, Μανασής (Τρικάλων), Νίκζας (Λάρισας), 4ος Τακίδης (Κιλκίς).
Αλμωπός Αριδαίας – Αναγέννηση Καρδίτσας (14:45): Μαλούτας (Ημαθίας), Καμπερίδης, Κουκούμης (Καβάλας), 4ος Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής).
Θεσπρωτός - Ξάνθη (20:00, ΕΡΤ3): Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Τσιλίκας (Αιτ/νίας), 4ος Ανδριανός (Αχαΐας).
Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βέροια (17 αγ.)    38-10    42
2. ΑΕΛ (17 αγ.)    23-5    36
3. ΑΟ Ξάνθη (16 αγ.)    28-11    32
4. Αναγ. Καρδίτσας (14 αγ.)    22-10    29
5. Ολυμπιακός Β’ (18 αγ.)    22-18    28
6. ΠΑΟΚ Β’ (16 αγ.)    20-14    25
7. Νίκη Βόλου (18 αγ.)    21-14    24
8. ΠΟΤ Ηρακλής (16 αγ.)    20-11    24
9. Θεσπρωτός (18 αγ.)    24-20    22
10. Αλμωπός Αρ. (18 αγ.)    23-20    22
11. Απόλλων Πόντου (17 αγ.)    20-27    17
12. Πανσερραϊκός (18 αγ.)    19-28    16
13. Τρίκαλα (17 αγ.)    13-25    16
14. Απόλλων Λάρ. (18 αγ.)    13-25    16
15. Πιερικός (18 αγ.)    16-26    15
16. Ολυμπιακός Β. (17 αγ.)    19-31    13
17. Καβάλα (16 αγ.)    11-57    13

 

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Σχετικά με το θέμα του Ακούνια η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής «εκτός των άλλων χειροδίκησε κατά του κ. Παραφέστα, έχει εξυβρίσει με τα χειρότερα λόγια συμπαίκτες του, με τελευταίο θύμα του τον Όγκμποε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας από καθαρό φθόνο και διέπραξε εις βάρος του κ. Κούγια σοβαρότατα αδικήματα, γιατί ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να του δώσει και χρήματα πέραν του συμβολαίου του, αφού ήταν ήδη εξοφλημένος μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου».
Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε το τελευταίο μήνυμα του Ακούνια προς τον κ. Κούγια (στα αγγλικά και την ακριβή του μετάφραση) στο οποίο ο Ουρουγουανός επιθετικός αναφέρει μεταξύ άλλων:
«…Πάντα σας μιλάω με σεβασμό, ποτέ δεν είπα ότι δεν πληρώνετε αντίθετα έχω πληρωθεί και νωρίτερα, δεν καταλαβαίνω τι λάθος έχει γίνει στη μετάφραση…
…Ποτέ δεν είπα ότι δεν με πληρώνετε, δεν μιλάω Ελληνικά ούτε Αγγλικά, είναι πολύ δύσκολο για μένα, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σας αντίθετα πάντα με βοηθούσατε…
…Είμαι εδώ μόνο για να βοηθήσω, είναι ένας τρόπος να ευχαριστήσω για όσα έκανες για εμένα, αύριο το πρωί θα υπογράψω το χαρτί.
Δεν τα πήγα καλά στο σημερινό παιχνίδι, σας παρακαλώ δεχθείτε τη συγγνώμη μου.
Για εμένα είστε σαν πατέρας».
Εν τω μεταξύ ο Ματίας Ακούνια αύριο Κυριακή στις 17:00 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» θα αποχαιρετήσει τους φίλους που έκανε στη Λάρισα.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass