Ανατροπή και ήττα σε 2’ για τον Ολυμπιακό

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΑ (2-1) ΓΙΑ ΤΟ EUROPA LEAGUE

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2022 18:30

Ένα δίλεπτο έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο και το πλήρωσε με δύο γκολ και με ήττα (2-1) από την Αταλάντα, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League, και θα διατηρήσει την πρόκριση στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Σε τακτικό επίπεδο ο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα, όπως αναμενόταν, δηλαδή με τρεις κεντρικούς αμυντικούς σε σχηματισμό 5-4-1 ή 3-4-3 σε φάση επίθεσης, αλλά η έκπληξη είχε να κάνει με την παρουσία μόνο ενός αμυντικού χαφ, του Εμβιλά.
Ο Τικίνιο άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 16ο λεπτό, όταν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Μούσο (0-1).
Στο 61' ο Τζιμσίτι έκανε το 1-1 με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, με τον πάγκο του Ολυμπιακού να διαμαρτύρεται ότι δεν υπήρχε κόρνερ στη φάση που προηγήθηκε. Πριν συνέλθει από την ισοφάριση, η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει με γκολ και πάλι από τον Τζιμσίτι στο 63', που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Μέλε (87' Χάτεμπερ), Ντε Ρουν (72' Φρόιλερ), Πεσίνα (46' Κουπμάινερς), Πετζέλα, Μαλινόφσκι (65' Μιχάιλα), Πάσαλιτς, Μουριέλ (46' Μπογκά).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (85' Μποιυχαλάκης), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (64' Μαντί Καμαρά), Ονιεκούρου (85' Ρόνι Λόπες), Τικίνιο (72' Ελ Αραμπί).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μπαρτσελόνα-Νάπολι 1-1
Ντόρτμουντ-Ρέιντζερς 2-4
Ζενίτ-Μπέτις 2-3
Σερίφ Τιρασπόλ-Μπράγκα 2-0
Σεβίλη-Ντιναμό Ζ. 3-1
Αταλάντα-Ολυμπιακός 2-1
Λειψία-Σοσιεδάδ 2-2
Πόρτο-Λάτσιο 2-1
*Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 24/02.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass