Στους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ Δωτιέας Αγιάς και Φαλανιακός

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΗΣ (3-1) ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (5-3 ΠΕΝ./0-0 Κ.Α.) ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ *ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ-ΠΟΕ (15:00)

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2022 20:00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ - ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 1-3 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ - ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 1-3

Στη «ρωσική ρουλέτα» των πέναλτι κρίθηκε το εισιτήριο της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, καθώς -παρά τις προσπάθειές τους- Φαλανιακός και Οικονόμος Τσαριτσάνης δεν βρήκαν δίχτυα κατά το 90λεπτο της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης. Από τα 11 μέτρα οι «κιτρινόμαυροι» του Κώστα Νεμπεγλέρα ήταν 100% εύστοχοι, στοιχείο που τους οδήγησε στην επικράτηση με 5-3.


Ο ανακαινισμένος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Φαλάνης ενέπνευσε τους παίκτες των δύο ομάδων να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά οι δύο τερματοφύλακες παρέμειναν ανίκητοι.
Στο 7’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με συρτό σουτ του Ντούφα που έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 22’ έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Βλαχάκη που νικήθηκε -μετά από ατομική προσπάθεια- στο τετ-α-τετ από τον Ντιντή.
Στο 27’ το σουτ του Τσιάκου μπλόκαρε ο Νούσιας, ο οποίος απέτρεψε το γκολ και στο 41’ στην κλασική ευκαιρία του Γαρυφαλλόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, σταδιακά οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 50’ σε τετ-α-τετ με τον Λάιο, ο Νούσιας εξουδετέρωσε τον κίνδυνο, ενώ στο 61’ μακρινό σουτ του Πανταζή έφυγε λίγο έξω από το δεξί «παραθυράκι» του Τσαριτσανιώτη τερματοφύλακα.
Οι φιλοξενούμενοι -από την πλευρά τους- που διέθεταν περιορισμένες εναλλακτικές λύσεις λόγω προβλημάτων της τελευταίας στιγμής, έχασαν εντυπωσιακή ευκαιρία να σκοράρουν στο 90’+1’, όταν ο Πίπιλας παρεμβλήθηκε, εκμεταλλευόμενος ασυνεννοησία στην αμυντική διάταξη των Φαλανιωτών, αλλά επί της γραμμής τέρματος με αυτοθυσία ο Γιαννακόπουλος απέτρεψε το 0-1, στέλνοντας τις ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι.
Η σειρά των εκτελέσεων:
Τσιάκος     1-0
Βλαχάκης     1-1
Λόλας     2-1
Ντούφας     2-2
Γιαννακόπουλος     3-2
Δραχαλίβας     3-3
Μούτσα     4-3
Αθανασούλης     άουτ
Σέσι     5-3.
Υποδειγματική η διαιτησία του κ. Μπουρουζίκα και των βοηθών του κ. Μάνου και Παπαγεωργίου.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας - Χρήστος Λιάπης): Ντιντής, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Σιάτρας, Λάιος, Ηλ.Πανταζής (90’ Παπαγεωργίου), Μούτσα, Σέσι, Γαρυφαλλόπουλος (81’ Λόλας), Τσιάκος, Γκιουρσάνης (77’ Νάστας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Ν. Φώλλας – Ν. Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Γκαντούνας, Αθανασούλης, Αυλογιάρης, Πάτσης, Στ. Δραχαλίβας, Βλαχάκης, Μουλτσιάς (78’ Μπουμπουνάρας), Σεμερτζίδης (88’ Γεωργούλης), Κωνσταντινίδης (46’ Πίπιλας).

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ
Συνέχεια στη φετινή του πορεία στο Κύπελλο ΕΠΣΛ έδωσε και ο Δωτιέας Αγιάς ο οποίος επικράτησε στη Χάλκη του τοπικού Ηρακλή με 3-1. Οι «ερυθρόλευκοι» του Τάσου Μπεριτζά που οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο όπως αυτό του Κώστα Κουτσούκη, που είχε βγάλει νοκ άουτ δύο ομάδες της μεγάλης τοπικής κατηγορίας (Αχιλλέα Φαρσάλων και Παναγροτικό), αλλά δεν ευτύχησε να επαναλάβει το ίδιο για τρίτη φορά.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11’ με τον Πατσιωτό, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 48’ με τον Π. Βογιατζή.
Στο 74’ ο Παπαγιαννούλης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Δωτιέα πετυχαίνοντας το 1-2, όμως δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις (90’+2’) ο Μακρής.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Παραφέστα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Κ. Κουτσούκης): Κατηγιάννης, Βογιατζής Σ., Τζεμολάρι Ν., Βογιατζής Π., Μπουζούκας, Ανδρώνης (82’ Οικονόμου), Αθανασιάδης, Γκαραβέλης, Παπαδόπουλος, Βράκας (69’ Καλογιάννης), Ραπτοτάσιος (90’ Τζεμολάρι Αλ.).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς – Κ. Παπαρίζος): Πατέτσος, Κορτσάρι, Τσακάλι, Δημολιός (46’ Γκατζούλης), Σούλης, Παπαγιαννούλης, Φουκαλάς (79’ Μπλατσέρης), Ντακούλας (46’ Μακρής), Πατσιωτός (46’ Λεσάι), Κολοβός (46’ Κορλός), Χατζής.
*Σήμερα στο γήπεδο Γόννων (15:00) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του τοπικού Ολύμπου με τον ΠΟ Ελασσόνας, ενώ το ματς Μαυροβούνι-Ηρακλής Λάρισας έχει οριστεί για τις 23 του μηνός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass