Νοκ άουτ ο Σπύρος Γλυνός

ΠΑΝ. ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ: ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΟΛΑ Τ’ ΑΛΛΑ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2022 21:10

Το τρίτο λαρισινό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλωνα Λάρισας θα γίνει αύριο (η ΑΕΛ μετράει δύο νίκες, μία στο Κύπελλο με 3-0 και μία στο πρωτάθλημα με 2-0) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης (15.00) με τις δύο ομάδες να έχουν ενδιαφέρουν για τους τρεις βαθμούς αλλά με αντιδιαμετρικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2.


Η ΑΕΛ θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες ανόδου, ενώ ο Απόλλωνας για να παραμείνει στην κατηγορία. Η ΑΕΛ είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλει, αφού η βασική αντίπαλός της η Βέροια μέχρι τώρα δεν δείχνει να χάνει εύκολα βαθμούς.
Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης που μέχρι τώρα είναι αήττητος στον πάγκο της ομάδας αντιμετωπίζει ένα μόνο πρόβλημα, την απουσία του Σπύρου Γλυνού που προσβλήθηκε από ίωση.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του και σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν ανακοινώσει την αποστολή. Αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν προβλέπονται, αλλά περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση.
Σχετικά με τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας μιλώντας χθες στην «Ε» είπε: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Στην κατηγορία αυτή δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, αφού δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα για την άνοδο ή τον υποβιβασμό.
Οι ομάδες τα δίνουν όλα και θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Εμείς πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα και σοβαρά αν θέλουμε να κερδίσουμε. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο».

 

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Σήμερα το πρωί θα ανακοινωθούν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ (10 το πρωί) οι διαιτητές της αυριανής 19η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.


ΔΡΑΣΗ
Η διοργανώτρια αρχή θα ανακοινώσει δράση για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου στους αυριανούς αγώνες με τίτλο « Γίνε δότης μυελού των οστών». Ως γνωστόν παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου έχει καθιερωθεί η 15η Φεβρουαρίου. Με την πρωτοβουλία που πήρε η Διεθνής Ένωση Γονέων με καρκινοπαθή παιδιά (ICCCPO), για να ευαισθητοποιήσει τον πλανήτη σχετικά με τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο. «Κάθε παιδί πρέπει να έχει την ευκαιρία να ζήσει» - το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass