Προπόνηση, γεύμα και βαθμολογική αποτίμηση

*Η χθεσινή μέρα για την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ *Τι είπαν στην «Ε» Ακούνια και Κολομπίνο

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2022 21:03

Του Σωτ. Κέλλα

Η χθεσινή μέρα ήταν μια διαφορετική για την ΑΕΛ, αφού οι αντίπαλοί της αγωνίζονταν, αλλά η ίδια είχε αγωνιστικό ρεπό. Έτσι ασχολήθηκε περισσότερο με τη βαθμολογική αποτίμηση των υπόλοιπων αγώνων, η οποία ήταν θετική για τη λαρισινή ομάδα αφού έχασε δύο βαθμούς η Αναγέννηση Καρδίτσας στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό και πλέον βασικός αντίπαλος στη μάχη της ανόδου στη Super League 1 δείχνει να είναι η Βέροια.
Υπάρχει βέβαια η διεξαγωγή ενός ολόκληρου γύρου όπου πολλά μπορούν να αλλάξουν με δεδομένο ότι οι βαθμολογικές διαφορές στην κορυφή δεν είναι μεγάλες και συνδιεκδικητές της ανόδου παραμένουν Αναγέννηση Καρδίτσας και Ξάνθη.


Αυτό πάντως που προβληματίζει την ΑΕΛ είναι η εύνοια που έχει από τη διαιτησία η ομάδα της Βέροιας.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ ξεκίνησα την αγωνιστική μέρα τους με βίντεο όπου ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης έδειξε την τακτική που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα, ενώ ακολούθησε προπόνηση.
Η προπόνηση περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα όπου οι θεωρητικά βασικοί με ορισμένες αλλαγές που γινόταν κέρδισαν με 2-1, με τους χαμένους να χρεώνονται με ένα γεύμα στην ταβέρνα του Κορόνα στο Δασοχώρι όπου μέσα σε καλό κλίμα είχαν όρεξη για συζητήσεις...
Το μυαλό όλων είναι στο λαρισινό ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, με τους γηπεδούχους να έχουν καλή ψυχολογία μετά τη χθεσινή τους νίκη στα Τρίκαλα επί της φερώνυμης ομάδας.

akouniaKOLO.jpg
ΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ
Αλλαγμένο, παρουσιάζεται προς το καλύτερο ο Ματίας Ακούνια που για δύο συνεχόμενα παιχνίδια πετυχαίνει γκολ, φτάνοντας τον συνολικό φετινό αριθμό των τερμάτων που έχει πετύχει στα πέντε.
Ο Ακούνια μιλώντας στην «Ε» έλεγε ότι δεν θέλει να είναι ο καλύτερος απλά να είναι ο εαυτός του και να βοηθάει την ομάδα. Και είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι άνθρωπος. Άλλες φορές τα πράγματα πάνε καλά για μένα και άλλες άσχημα».
Ο ίδιος μίλησε και για την κριτική που δέχεται... «Διάβασα κάποιες κριτικές εναντίον μου, όχι λόγω προσφοράς αλλά αν πιστεύουν κάποιοι ότι το πρόβλημα είμαι εγώ τότε συμφωνώ γιατί η ΑΕΛ είναι πρώτη και πάνω απ’ όλα».
Τέλος, ο Κολομπίνο μας μίλησε για το γεγονός ότι είναι πολυεργαλείο (από πλευράς θέσεων) στη μεσαία γραμμή. Δηλαδή ότι μπορεί να παίξει είτε σαν αμυντικό χαφ είτε ακόμη και σε ρόλο πίσω από το σέντερ φορ. Μας είπε: «Σε οποιαδήποτε θέση παίξω στη μεσαία γραμμή νιώθω πολύ ασφαλής και μου αρέσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass