ΑΕΛ: Επιστροφή στις προπονήσεις…

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΔΙΕΓΕΡΣΗ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2022 21:01

Μετά από μια διήμερη άδεια οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, όπου ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης είδε να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και στόχος είναι η ομάδα να βρει πάλι ρυθμό, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο λαρισινό ντέρμπι στις 16 Φεβρουαρίου με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.


Ο προπονητής που πήγε και παρακολούθησε τον εξ αναβολής αγώνα Ξάνθη - Πανσερραϊκού, αυτό που ζητάει είναι οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, αφού πολλά αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα, ενώ πιστεύει ότι στη μάχη της ανόδου είναι τέσσερις ομάδες, η ΑΕΛ, η Βέροια, η Αναγέννηση Καρδίτσας και η Ξάνθη. Πολλά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μόλις ολοκληρωθούν τα εξ αναβολής παιχνίδια και ένα εξ αυτών είναι το ντέρμπι Αναγέννηση Καρδίτσας-Βέροια.
Σήμερα η προπόνηση της ΑΕΛ θα γίνει στις 2 μ.μ. λόγω διακοπής στο δίκτυο ύδρευσης, ενώ η ομάδα Κ20 θα δώσει φιλικό αγώνα στην Ελασσόνα με την ομάδα της Ακαδημίας Ελασσόνας που προπορεύεται στον Α’ Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.
Στην ομάδα αυτή θα παίξουν οι: Νίνο, Τσουμάνης, Μιλτιάδης, Κουτσιανούλης, Δάκτυλας, Αντωνόπουλος, Κούκος και Τζέλα.

 

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
Ομιλία για τη φαρμακοδιέγερση και το ντόπινγκ έκανε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στους παίκτες της ομάδας ο γιατρός της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γιώργος Μπασδέκης, δίνοντας έμφαση στον τρόπο που οι ποδοσφαιριστές αλλά και γενικότερα οι αθλητές παίρνουν οποιοδήποτε φάρμακο, αλλά και συμπληρώματα διατροφής.
Επισήμανε ότι σημαντικό είναι να παίρνουν σφραγισμένα φάρμακα τα οποία θα πρέπει να ελέγχονται από τον γιατρό της ομάδας, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν δημιουργούν φαρμακοδιέγερση και δεν είναι βλαβερά για τον οργανισμό.
«Το ντόπινγκ, με την έννοια της χρήσης απαγορευμένων ουσιών, δεν αλλοιώνει μόνο το «γράμμα», αλλά και το «πνεύμα» του αθλητισμού, ενώ η εκάστοτε αποκάλυψή του προκαλεί θλίψη, αλλά όχι κατάπληξη» είπε χαρακτηριστικά.
Για την ομιλία υπήρξε συνεργασία με τον γενικό γιατρό Γιάννη Αντωνόπουλο, διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΟ
Ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, θα έχει το προεδρείο της Super League 2 σήμερα, ενώ συνάντηση θα υπάρξει και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το συντομότερο δυνατόν.
Αυτό αποφάσισε το Δ.Σ. της διοργανώτριας, που πραγματοποιήθηκε χθες μέσω τηλεδιάσκεψης.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
«Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 10.02.22
Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:
* Αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προεδρείου της SL2 με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Δημητρίου, σχετικά με την τροποποίηση των κανόνων αδειοδότησης.
* Θα ζητηθεί συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όπου θα συζητηθούν θέματα που άπτονται του Πρωταθλήματος της Super League 2.
* Το Πρωτάθλημα της Κ20 θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί με Final Four στις 5 Ιουνίου».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass