Σημαντικό ματς για τον Απόλλωνα Λάρισας

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΧΑΣΣΑΪΝΙ, ΟΣΜΑΝ ΚΑΙ ΚΙΜ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2022 21:15

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη πως θα καταφέρει στο τέλος να πετύχει τον στόχο της παραμονής στη Super League 2, ο Απόλλων Λάρισας ετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις που έχει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.


Αρχής γενομένης από το γειτονικό ντέρμπι μεθαύριο Κυριακή στα Τρίκαλα με τον Α.Ο.Τ., ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τους «κυανόλευκους» και παράλληλα δύσκολο, καθώς και οι γείτονες «καίγονται» για βαθμούς.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό της λαρισινής ομάδας Θωμά Γράφα είναι πως θα έχει στη διάθεσή του και τους νεομεταγραφέντες Χασσαϊνί, Οσμάν και Κιμ, τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν χθες και αναμένεται πως θα δώσουν δυναμική στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης.
Στον πρώτο γύρο στη Φιλιππούπολη, ο Απόλλων «αυτοκτόνησε», καθώς προηγήθηκε με 3-1 και ισοφαρίστηκε σε 3-3, ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν και το καλύτερο, αν λάβουμε υπόψη πως οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα.
Αυτήν τη φορά πάνε καλύτερα «διαβασμένοι» στα Τρίκαλα, γνωρίζοντας πολύ καλά πως δεν πρέπει να επαναλάβουν τα ίδια λάθη και ό,τι και αν πάρουν, θα είναι κέρδος στην προσπάθεια που κάνουν για τη σωτηρία.
Ο Απόλλωνας στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, πλήρωσε και την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες, δύο φορές την εβδομάδα και οι παίκτες του καλούνται να αντιδράσουν ανάλογα, καθώς μετά το ματς στα Τρίκαλα, θα ακολουθήσει την ερχόμενη Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου και η λαρισινή μονομαχία στη Φιλιππούπολη με την ΑΕΛ.
Να σημειώσουμε πως ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Θωμάς Γράφας στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον γκολκίπερ Αστρά, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, όπως επίσης και τον Ντιμπουέ, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Αύριο Σάββατο αντί Κυριακής θα γίνει εν τέλει το ματς Νίκη Βόλου-Ηρακλής για τη 18η αγωνιστική της Super League 2.
Παράλληλα το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ERTSPORTS.
Η ενημέρωση της διοργανώτριας έχει ως εξής: «Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Νίκη Βόλου - ΠΑΕ Π.Ο.Τ Ηρακλής, της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 2, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12/02/22 στις 14:45 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αντί της Κυριακής 13/02/22, όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί.
Επίσης, ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ERTSPORTS (Κυριακή 13/02/22, 14:45)».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass