Πρωτιές αθλητών του Α.Ε.Σ. Χαραυγής

ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2022 20:05

Με στόχους και φιλοδοξίες ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική δραστηριότητα για την ομάδα Αντιπτέρισης (Μπάντμιντον) του Α.Ε.Σ. ΧΑΡΑΥΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ.


Στην Α’ φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς Βόλου συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών από συλλόγους της Θεσσαλίας.
Για άλλη μία φορά έλαμψε το χαμόγελο της Βιβής Πλαβογιώργου, η οποία πρόσθεσε στην αθλητική της πορεία άλλα δύο χρυσά μετάλλια: στο ατομικό αγώνισμα σε δύο κατηγορίες, κάτω των 15 ετών (Υ-15) και κάτω των 17 ετών (Υ-17). Επιπλέον, μαζί με τη συναθλήτριά της Όλια Πουλούλη, οι δύο μαθήτριες Γυμνασίου έλαβαν τη δεύτερη θέση στο διπλό αγώνισμα στις παραπάνω κατηγορίες (Υ15 και Υ17).
Μια ανάσα από το χρυσό μετάλλιο βρέθηκαν στο διπλό αγώνισμα το ζευγάρι Καλαγιάς Δ. (Χαραυγή)-Ντόκος Α. (Τύρναβος) στις κατηγορίες Υ15 και Υ17, οι οποίοι κέρδισαν το αργυρό μετάλλιο.
Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση των αθλητών, οι οποίοι έλαβαν τις παρακάτω διακρίσεις: Καρακάνος Αργύρης: 1η θέση στο απλό και στο διπλό ανδρών-γυναικών (Α/Γ).
Μποντέα Αλέξανδρος: 1η θέση στο διπλό ανδρών-γυναικών (Α/Γ) και 3η θέση στο απλό κάτω των 19 ετών (Υ19) και στο απλό ανδρών-γυναικών (Α/Γ).
Το επόμενο αθλητικό γεγονός (OPEN U-15) θα γίνει αύριο Σάββατο 12/2/2022 στην Πορταριά Πηλίου, με την παρουσία αθλητών από όλη την Ελλάδα. Από τον σύλλογο της Χαραυγής, Πλαβογιώργου και Μποντέα θα λάβουν μέρος στο βαθμολογούμενο αυτό πρωτάθλημα, ανεβάζοντας τον πήχη πιο ψηλά.
*Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του 23ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (τέρμα οδού Βόλου, πίσω από το Φάληρο) και υπεύθυνη του fb Χαραυγή Λάρισας Μπάντμιντον είναι η κυρία Τόνια Παπαχρήστου (τηλ. 6949-426.023).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass