Με νέους και Λαρισαίους...

*ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ *ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2022 21:00
Ο Ηλιάδης αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς Ο Ηλιάδης αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Η πολύ καλή πορεία της ΑΕΛ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 (δεύτερη θέση με μία μόλις ήττα και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί πέντε μόλις τέρματα) στηρίχθηκε κυρίως στο ελληνικό στοιχείο της ομάδας με προώθηση ή καθιέρωση νέων παιδιών.


Για παράδειγμα, αναδείχθηκαν οι: Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Τσουμάνης, Κ. Παπαγεωργίου, ενώ υπάρχει και αρκετό αναξιοποίητο υλικό. Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης είπε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δύο τουλάχιστον νέοι παίκτες ίσως καθιερωθούν στην ενδεκάδα.
Χθες μιλώντας στην «Ε» ο μεγαλομέτοχος, Αλέξης Κούγιας, μας είπε: «Σε συνεργασία με τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη αποφασίσαμε το πλάνο των επόμενων χρόνων για την ομάδα. Θέλουμε να έχει χαρακτήρα λαρισινό και νέα παιδιά. Αν είναι δυνατόν όλα να είναι από τη Λάρισα ή από όμορους νομούς. Πιστεύουμε ότι έχουν πολύ ποδοσφαιρικό ταλέντο οι: Μιλτιάδης, Τσουμάνης, Νίνο, Ζησούλης, Κούκος, Τζέλα, Δάκτυλας, Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Κούστα και προσπαθούν να καθιερωθούν, ενώ Γρηγορόπουλος και Μαϊδανός μπορούν να έχουν και αυτοί τις δικές τους ευκαιρίες.
Αυτήν τη στιγμή ψάχνω έναν ακόμα προπονητή που θα έρθει στην ομάδα και θα βοηθήσει την εξέλιξη και τη βελτίωση αυτών των νέων παικτών.
Δυστυχώς πλήρωσα τις εισηγήσεις προπονητών, όπως για παράδειγμα ότι έδιωξαν τον Θεοδωρόπουλο που φέτος είναι από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Αυτά τελείωσαν και τώρα το πλάνο είναι λαρισινό και νεανικό».
ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ
Το γεγονός ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ είναι σε δέκα περίπου μέρες, με δεδομένο τα καλά αποτελέσματα (με τελευταίο το προχθεσινό κόντρα στα Τρίκαλα όπου κέρδισε τη φερώνυμη ομάδα με 1-0), ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης έδωσε στους παίκτες του σήμερα και αύριο άδεια. Θα επιστρέψουν σε προπονητικούς ρυθμούς την Πέμπτη το απόγευμα.
Χθες μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη και είπε ότι εκτός από τα Τρίκαλα είχαν να αντιμετωπίσουν και το ακατάλληλο γήπεδο. Τους έδωσε συγχαρητήρια για την υπεροχή τους και την υπομονή τους στο δεύτερο μέρος, όπως είπε βρέθηκε η κατάλληλη στιγμή για την ευκαιρία που θα έδινε τη νίκη. Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς αν δεν βάζουμε γρήγορα γκολ, θα γίνονται τα παιχνίδια δυσκολότερα...».
ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ
Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην προχθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Κίτρινη κάρτα είδαν ο Θανάσης Παπαγεωργίου και ο Μανώλης Μπέρτος. Έτσι, πλέον ο Μανώλης Μπέρτος, ο Αμπούντ Ομάρ, ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς και ο Ματίας Ακούνια, βρίσκονται στο όριο με τρεις και την επόμενη φορά που θα πάρουν κίτρινη κάρτα, θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Super League 2.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ: Χάρης Ηλιάδης, Αντριάν Κολομπίνο, Νίκος Γκοτζαμανίδης 4, Ματίας Ακούνια, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Αμπούντ Ομάρ, Μανώλης Μπέρτος 3, Κώστας Παπαγεωργίου, Παντελής Θεολόγου, Μάριος Όγκμποε 2, Σπύρος Γλυνός, Ευριπίδης Γιάκος, Γκαμπριέλ Ραμίρεζ, Μαξίμ Μαξιμένκο, Θανάσης Παπαγεωργίου 1.
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
Με το γκολ που πέτυχε η ΑΕΛ με τον Ματίας Ακούνια, στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί των Τρικάλων, έφτασε τα 21 τέρματα. Αναλυτικά οι σκόρερ της ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022: Μάριος Όγκμποε 8, Ματίας Ακούνια 5, Μιχάλης Τσουμάνης, Χάρης Ηλιάδης 2, Σπύρος Γλυνός, Ευριπίδης Γιάκος, Αντριάν Κολομπίνο, Δημήτρης Μαυριάς 1.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Από τη Super League 2 ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:
«Σας ενημερώνουμε ότι o εξ αναβολής αγώνας της 12ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Super League 2 ανάμεσα στις ΠΑΕ Λεβαδειακός και ΠΑΕ Κηφισιά, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9.2.22 στις 15:30 αντί 15:00 που είχε αρχικά ορισθεί και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.
Το ERTSPORTS θα μεταδώσει την εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής (9.2.22, 15:00) ανάμεσα στις ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη - ΠΑΕ Πανσερραϊκός.
Αλλαγή ώρας και στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Super League 2 ανάμεσα στις ΠΑΕ Χανιά - ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9.2.22 στις 14:00 αντί 15:00 που είχε αρχικά ορισθεί».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass