Ξεκούραστο «τρίποντο» ουσίας για τον Π.Ο.Ε.

Επικράτησε του Θησέα Αγριάς με 2-0

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2022 21:35

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
 Μετά από έναν καλό αγώνα (…μέσα σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς τραυματισμούς και εντάσεις) με πολλές καθαρές μονομαχίες, αλλά χωρίς τις μεγάλες φάσεις, ο Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε δίκαια του Θησέα Αγριάς με 2-0, σε ένα ματς που έγινε στη «σκιά» της πρόσφατων άσχημων γεγονότων της Θεσσαλονίκης.

Δεν πέρασε απαρατήρητο πως οι δύο ομάδες κράτησαν συμβολικά ενός λεπτού σιγή στην έναρξη του αγώνα, στη μνήμη του Άλκη.
Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα έδειξε από την αρχή τι ήθελε, κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 8’ και με ανεβασμένη ψυχολογία διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και παίζοντας καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο πρόσθεσε ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς στον βαθμολογικό «κουμπαρά» της, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν μαχητικοί και αγωνίστηκαν καθαρά και φιλότιμα.
Δεν πέρασε απαρατήρητο πως και οι δύο προπονητές στη διάρκεια του β’ ημιχρόνου «φρέσκαραν» ουσιαστικά τις αρχικές τους ενδεκάδες, εκμεταλλευόμενοι όλες τις επιτρεπόμενες αλλαγές.
Αρκετοί οι φίλαθλοι στις κερκίδες, που «χάρηκαν» τη χθεσινή «παγωμένη» λιακάδα, αλλά και τη νέα νικηφόρα εμφάνιση του Π.Ο.Ε.

ΤΑ ΓΚΟΛ
8’: Πιέζουν από νωρίς οι Ελασσονίτες και …επίθεση που καρποφόρησε. Ο «συνήθης ύποπτος» Γκουντρουμπής με δυνατή κεφαλιά αρχικά στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Θησέα και στην επιστροφή της στον αγωνιστικό χώρο …φροντίζει να την προωθήσει στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς. Με τον τρόπο που πανηγύρισε έδειξε πως το γκολ ήταν αφιερωμένο στον πρόσφατα αδικοχαμένο Άλκη της Θεσσαλονίκης.
48’: Νέα επέμβαση του Κουτσιρίμπα σε έξυπνο επικίνδυνο σουτ – σέντρα του Νταμπώση.
66’: Εκτέλεση φάουλ από τον αρχηγό του Π.Ο.Ε. Ματούλα που δίνει την μπάλα στον Γκαμπέτα, με τον τελευταίο με κοντινό σουτ να γράφει το 2-0.
84’: Ο νεοεισελθών Ιγγλέζος δίνει την μπάλα στον Τόλιο, και ο τελευταίος με «έξυπνο» σουτ …δεν βρίσκει δίχτυα, αφού ο Κουτσιρίμπας ξανά έτοιμος μπλοκάρει την μπάλα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Διακουμάκου, Καλορογιάννη και της κ. Τσικλιτάρη (Πιερίας).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (77’ Μουστάκας), Γκαμπέτας (77’ Κουκούλης), Αρσένης (59’ Καραλούλης), Γκουντρουμπής, Ματούλας (82’ Ιγγλέζος), Μουξιός (59’ Τόλιος).
Γ.Σ. ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Δημ. Κόφφας): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκούτης (75’ Αλμπανίδης), Μπόρας (66’ Θεοδωρίδης), Γκάγκας, Αλεξίου, Κατσιγιάννης, Χατζησταμάτης, Βαρουξάκης (60’ Σιώμος), Λίτσος (60’ Καρατσώλης), Τσιανάκας (66’ Παπαδήμος).

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass