Δεν μπόρεσε να αντιδράσει

*Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Β' ΜΕ 3-0 *ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑ ΣΤΟ 36'

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2022 20:30

Με άδειες τις αποσκευές του επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος ηττήθηκε χθες από τον ΠΑΟΚ Β' με 3-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2. Η λαρισινή ομάδα σ' ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων (επιθετικά δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου) και είδε τον αντίπαλό της -αφού δεν μπόρεσε να αντιδράσει- να φτάνει δίκαια στη νίκη. Καθοριστική στιγμή του αγώνα ήταν η αποβολή στο 36ο λεπτό του τερματοφύλακα Αστρά, που ανάγκασε τη λαρισινή ομάδα να παίξει στο υπόλοιπο παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα, γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την όλη κατάσταση για τους «κυανόλευκους».


Η ουσία είναι ότι ο Απόλλων Λάρισας δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, έχασε την ευκαιρία να προσθέσει βαθμό ή βαθμούς στο ενεργητικό του και υποχρεώθηκε σε ήττα μετά από επτά παιχνίδια.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός Θωμάς Γράφας ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Αστρά κάτω από τα δοκάρια, τους Γιαννίτση, Καλούση, Τιμπουέ και Πετράκη στην άμυνα, τους Χατζή, Κοζού και Βίγια στο κέντρο, τους Καραμόκο και Νούσιο στα άκρα και τον Σταματή στην κορυφή της επίθεσης.
Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν στα πρώτα λεπτά να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο ΠΑΟΚ Β' άρχισε σιγά-σιγά να κερδίζει έδαφος και να περνά στο προσκήνιο κάνοντας την πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή στο 17', όταν ο Χατζηστραβός από πλάγια αριστερά με σουτ (και αφού η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Χατζή) σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 30' και στο 31' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Γκορντεζιάνι, για να φτάσουμε στο 32' όταν μετά από ενέργεια και σέντρα του Τσοπούρογλου από τα δεξιά, ο Γκορντεζιάνι άφησε έξυπνα την μπάλα και ο Χατζηστραβός από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-0.
Σαν να μην έφτασε αυτό, στο 36' ένα λάθος του Καλούση έδωσε τη δυνατότητα στον Κούτσια να κλέψει την μπάλα και να κατευθυνθεί προς τη μεγάλη περιοχή. Ο Αστράς στην προσπάθειά του να τον ανακόψει έπαιξε την μπάλα με τα χέρια εκτός μεγάλης περιοχής, με αποτέλεσμα να δεχθεί στη συνέχεια την κόκκινη κάρτα.
Το 1-0 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους για να ξεκινήσει η επανάληψη, στην οποία ο ΠΑΟΚ Β' έχοντας παίκτη παραπάνω έγινε πιο πιεστικός. Έτσι στο 67' μετά από ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά του Πανίδη (η είσοδός του στο παιχνίδι έδωσε άλλον αέρα στον ΠΑΟΚ Β'), ο Κούτσιας με κεφαλιά έγραψε το 2-0, ενώ στο 76' ο Πανίδης με σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στο 81' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το τέταρτο γκολ, όταν το σουτ του Τζίμα μέσα από τη μεγάλη περιοχή χτύπησε στο δοκάρι.
ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου (81' Τζίμας), Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Γιαξής (73' Μελετίδης), Γρόσδης, Χατζηστραβός (73' Σαλαμούρας), Τσαούσης (46' Τάχατος), Κούτσιας, Γκορντεζιάνι (59' Πανίδης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γράφας): Αστράς, Νούσιος (36' Μάντζαρης), Πετράκης (86' Οικονομίκος), Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Καλούσης (62' λ.τ. Ευθυμιάδης), Χατζής, Βίγια, Κοζού (46' Μπαλογιάννης), Σταματής, Καραμόκο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass