ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ:

Θα δώσουμε την ψυχή μας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι...

*ΑΚΟΥΝΙΑ: ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΙΣΤ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2022 21:03

Του Σωτ. Κέλλα

Η προχθεσινή νίκη στο Αλκαζάρ της ΑΕΛ επί της Καβάλας με 3-0 σε εξ αναβολής αγώνα της 12ης αγωνιστικής σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση δημιούργησε κλίμα ευφορίας στη λαρισινή ομάδα που παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


«Πείτε στον κόσμο ότι θα δώσουμε την ψυχή μας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Ουρουγουανού Αντριάν Κολομπίνο μιλώντας χθες στην «Ε» και πρόσθεσε για την προσπάθεια ανόδου της ομάδας: «Υπάρχουν ελπίδες για την άνοδο και δουλεύουμε πολύ καλά για τον στόχο αυτόν, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά έχουμε μια προετοιμασμένη ομάδα με έμπειρους παίκτες και με την επιθυμία να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι, στη Super League 1. Πρέπει να δώσουμε χαρά σε όλους και κυρίως στους οπαδούς της ΑΕΛ που είναι αυτοί που πάντα υποστηρίζουν την ομάδα απ’ όπου κι αν βρίσκονται και αφήνουν τα πάντα για να παρακολουθούν κάθε παιχνίδι».
Σχετικά με τον αγώνα ο 29χρονος παίκτης (μέχρι τώρα μετράει 31 συμμετοχές με τη λαρισινή ομάδα) είπε τα εξής: «Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και η ομάδα ήταν χαρούμενη όταν πέτυχε το πρώτο γκολ που μας βοήθησε να απαλλαγούμε από το άγχος. Το γκολ αυτό μας έδωσε πλεονέκτημα για να μπορούμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, αφού όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα είναι σκληρά και έντονα. Η ομάδα ανταποκρίνεται πάντα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχώντας στο γήπεδο και έχοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε δύο και να πετύχαμε γκολ για να τελειώσουμε το ματς».
Αναγεννημένος ήταν ο έτερος Ουρουγουανός Ματίας Ακούνια που πέτυχε γκολ (έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα, ενώ έδωσε και μία ασίστ που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Τσουμάνης. Ο Ακούνια έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και τη δουλειά της ομάδας, και για το γκολ και την ασίστ! Αυτό συνεχίζεται και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε!».
Ο ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Από τους συμπαίκτες που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ακούνια είναι ο Γκοτζαμανίδης, ο οποίος προσπάθησε να εμψυχώσει τον Ουρουγουανό, που ήταν απογοητευμένος το τελευταίο διάστημα, αφού το μυαλό του είναι στα παιδιά του στην Ουρουγουάη. Ο Γκοτζαμανίδης του είπε ότι αν φύγει θα είναι σαν να απέτυχε, αλλά αν παίξει καλά για τέσσερις μήνες μπορεί η καριέρα του να απογειωθεί. Και με εμφανίσεις σαν αυτή που έκανε προχθές κόντρα στην Καβάλα, η καριέρα του θα πάρει την ανιούσα...
ΕΙΚΟΣΙ ΓΚΟΛ
Με τα τρία γκολ που πέτυχε η ΑΕΛ με τους Ματίας Ακούνια, Χάρη Ηλιάδη και Μιχάλη Τσουμάνη, στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Καβάλας, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 12ης αγωνιστικής, έφθασε τα 20 τέρματα. Αναλυτικά οι σκόρερ της ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022:
Μάριος Όγκμποε 8, Ματίας Ακούνια 4, Μιχάλης Τσουμάνης, Xάρης Ηλιάδης 2, Σπύρος Γλυνός, Ευριπίδης Γιάκος, Αντριάν Κολομπίνο, Δημήτρης Μαυριάς 1
ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ
Ένας παίκτης της ΑΕΛ είδε την κίτρινη κάρτα στην προχθεσινή αναμέτρηση με την Καβάλα και συγκεκριμένα ο Ομάρ. Ο συγκεκριμένος, ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς και ο Ματίας Ακούνια, βρίσκονται στο όριο με τρεις και την επόμενη φορά που θα πάρουν κίτρινη κάρτα, θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της SuperLeague 2.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ: Χάρης Ηλιάδης, Αντριάν Κολομπίνο, Νίκος Γκοτζαμανίδης 4, Ματίας Ακούνια, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Αμπούντ Ομάρ 3, Μανώλης Μπέρτος, Κώστας Παπαγεωργίου, Παντελής Θεολόγου, Μάριος Όγκμποε 2, Σπύρος Γλυνός, Ευριπίδης Γιάκος, Γκαμπριέλ Ραμίρεζ, Μαξίμ Μαξιμένκο 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass