Marc Marquez: Η επιστροφή...

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2022 15:25

Είναι πλέον επίσημο. Η Repsol Honda ανακοίνωσε ότι ο Marc Marquez επιστρέφει σε μοτοσικλέτα MotoGP στο test της Sepang!

Ακολουθεί η ανακοίνωση: Ο Marc Marquez έχει λάβει άδεια να κάνει την επιστροφή του στην πίστα με τη νέα Honda RC213V στο Sepang Test στις 5 Φεβρουαρίου 2022. Καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, ο Marquez είχε συνεχείς ιατρικούς ελέγχους και διαβουλεύσεις για την παρακολούθηση της διπλωπίας του. Τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω της βελτίωσης της κατάστασής του, η ιατρική ομάδα του θεωρεί επαρκή την ανάρρωσή του για να επιστρέψει στις προπονήσεις με δύο τροχούς. Ο #93 επέστρεψε αρχικά στην πίστα του motocross πριν δοκιμάσει τη Honda RC213V-S στο Portimao και τη Honda CBR600RR στην Αragon.
Την περασμένη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, ο Marquez υποβλήθηκε σε έναν άλλο ιατρικό έλεγχο που επιβεβαίωσε ότι η θεραπεία ήταν απολύτως επιτυχής και ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρίσκεται σε κατάλληλη κατάσταση για να οδηγήσει μοτοσικλέτα Moto GP. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε ότι ο Marquez θα ξεκινήσει τη σεζόν του για το 2022 στο πρώτο επίσημο τεστ MotoGP στη Sepang πριν κατευθυνθεί στη Mandalika της Ινδονησίας την επόμενη εβδομάδα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Marquez θα επιστρέψει σε μοτοσικλέτα MotoGP από τότε που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα του Missno, μπροστά από τον Pol Espargaro. Η Repsol Honda Team θα κατευθυνθεί στο πρώτο τεστ της νέας σεζόν με πλήρη δύναμη με τον Marquez δίπλα στον Pol Espargaro, ο οποίος μπαίνει στη δεύτερη χρονιά του με την ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass