Επικίνδυνο παιχνίδι για την ΑΕΛ

*ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (17.00) ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Β’ *ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ *Η ΕΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ !

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2022 15:45

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα είναι σε αγωνιστική άνοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2 και ήδη βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφού μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της… Σήμερα έχει μια επικίνδυνη αποστολή στο Αλκαζάρ (17.00), όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Β’ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής με τον αντίπαλό της να έχει δείξει να συνέρχεται αγωνιστικά με τη νίκη που πέτυχε στην Αριδαία επί του Αλμωπού με 2-1.
Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης σε έναν αγώνα που θα τον δούνε περίπου 700 φίλαθλοι (όσοι έχουν δικαίωμα να εισέλθουν με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο) δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Γκοτζαμανίδη, Κολομπίνο, ενώ θα επανέλθουν ο Ηλιάδης που εξέτισε την ποινή του και ο Νικολιάς που αποθεραπεύτηκε.
Σχετικά με το αρχικό σχήμα, αυτό λογικά θα αποτελείται από τον Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια , στην άμυνα τους: Μπέρτο (δεξιά), Ηλιάδη , Θεολόγου ή Μαξιμένκο (ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα γαστρεντερίτιδας), Ομάρ (αριστερά), στη μεσαία γραμμή εκτός του Γιάκου που δείχνει σίγουρος οι άλλες θέσεις είναι διεκδικούμενες από Κ. Παπαγεωργίου, Αθ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιά, Νικολιά, ενώ στην επίθεση ο Όγκμποε είναι σίγουρος μαζί με τον Ακούνια στην αριστερή πλευρά και δεξιά θα παίξει ο Γλυνός ή ο Μαυριάς.
Οι 23 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης, είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μισυρλής, Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Θεολόγου, Ομάρ, Μαϊδανός, Νίνο, Κ. Παπαγεωργίου, Μιλτιάδης, Ραμίρεζ, Νικολιάς, Γιάκος, Μαυριάς, Ακούνια, Γλυνός, Τσουμάνης, Κούστα, Όγκμποε.
Μιλώντας στους παίκτες του ο προπονητής είπε ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ όπως και ο Ολυμπιακός Β’ είναι οι δύο ομάδες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος που δεν έχουν άγχος, αφού σε όλα τα παιχνίδια δεν έχουν να χάσουν κάτι αλλά μόνο να κερδίσουν, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο ΠΑΟΚ αφού οι περισσότεροι παίκτες έχουν κίνητρο την προώθησή τους.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας για δύο ακόμα χρόνια έκανε χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη και με ιδιαίτερα αυξημένες αποδοχές σε περίπτωση που η ομάδα παίξει στη μεγάλη κατηγορία. Ο κ. Κούγιας είπε ότι μέχρι τώρα τον έχει εντυπωσιάσει η δουλειά του προπονητή που συνδυάζει θέαμα και αποτελέσματα. Βέβαια προέχει η καλή αγωνιστική συνέχεια, αλλά μάλλον θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΤΑΙ...
Η ΕΠΟ με το άρθρο 13 παράγραφος 12 απαγόρευσε σε προέδρους και μεγαλομετόχους να κάθονται στον πάγκο της ομάδας. Η διάταξη αυτή μάλλον φωτογραφίζει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Αλέξη Κούγια που είναι μόνιμος στον πάγκο της ΠΑΕ ΑΕΛ.
ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ κλήθηκε σε απολογία για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα επειδή δεν υπήρχε στον πάγκο ο γιατρός της ομάδας Γιώργος Μπασδέκης. Η αιτία είναι ότι ο γιατρός δεν πρόλαβε να πάει αφού υπέστη βλάβη στο όχημά του κατευθυνόμενος προς την Ηγουμενίτσα.
ΜΕ ΚΟΥΤΣΙΑ Ο ΠΑΟΚ
Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την ΑΕΛ, με τον προπονητή των «ασπρόμαυρων» να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Γιώργο Κούτσια.
Το προπονητικό τιμ του «Δικεφάλου» δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, καθώς μοναδικές απουσίες είναι του Γιώργου Κουλούρη, που παραμένει τραυματίας, και του Μπράντονιτς, που έχει επανέλθει στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμη σε κατάσταση να αγωνιστεί, εξαιτίας των πολύμηνων ενοχλήσεων που αντιμετώπισε.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης, Κούτσιας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, γυμναστής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Καβάλας, ο οποίος κατάγεται από την Καρδίτσα, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β’. Βοηθοί του οι Φώτιος Καμπερίδης και Αντώνιος Κουκούμης, επίσης από την Ένωση Καβάλας. Τέταρτος θα είναι ο Στέφανος-Βάιος Καλατζής (Θεσσαλίας). Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την Ε.Π.Σ. Πιερίας.
ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ
Έγινε γνωστό το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων για τη Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή όρισε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 στις 15:00 την εξ αναβολής αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Καβάλα στο στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων λόγω Covid-19 που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2.2.22 (15:00):
Α Όμιλος
Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανσερραϊκός    11η αγωνιστική
ΠΑΟΚ Β’ - Νίκη Βόλου    12η αγωνιστική
Ολυμπιακός Πειραιώς Β’ - Ξάνθη    12η αγωνιστική
Τρίκαλα - Αλμωπός Αριδαίας    12η αγωνιστική
ΑΕΛ - Καβάλα    12η αγωνιστική
Απόλλων Λάρισας - Θεσπρωτός    12η αγωνιστική
Πιερικός - ΠΟΤ Ηρακλής    13η αγωνιστική
Β Όμιλος
Ρόδος - Καλλιθέα    7η αγωνιστική
Κηφισιά - Ηρόδοτος    11η αγωνιστική
Εργοτέλης - Χανιά    11η αγωνιστική
Αστέρας Βλαχιώτη - Διαγόρας    11η αγωνιστική
Αιγάλεω - Καλαμάτα    12η αγωνιστική
ΟΦ Ιεράπετρας - Καραϊσκάκης    12η αγωνιστική
ΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ Η ΒΕΡΟΙΑ
Προβάδισμα τεσσάρων βαθμών έχει πάρει στον Α’ Όμιλο η Βέροια και, βάσει προγράμματος, έχει την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες της. Για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, φιλοξενεί τον Θεσπρωτό, ενώ η Ξάνθη έχει πιο δύσκολη αποστολή.
Η Βέροια του Παύλου Δερμιτζάκη είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας τρεις διαδοχικές επιτυχίες, με απολογισμό τερμάτων 12-1! Από την άλλη, ο σύλλογος από την Ηγουμενίτσα προέρχεται από το ταπεινωτικό 5-1 με το οποίο ηττήθηκε από τον Ηρακλή και μάλιστα εντός έδρας). Όσο για την Ξάνθη; Έφτασε τα τρία ματς δίχως νίκη (δύο ήττες, μία ισοπαλία) και το έργο της στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, που «καίγεται» για βαθμούς, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι.
Η τέταρτη Αναγέννηση Καρδίτσας, που ακόμη δεν έχει παίξει μέσα στο 2022, ευελπιστεί να… ξεσκουριάσει κερδίζοντας τον Πιερικό, ενώ η ισόβαθμή της Νίκη Βόλου, έπειτα από τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζει έναν άλλο Ολυμπιακό, τον Β’, στου Ρέντη. Ο Πανσερραϊκός χρειάζεται το «τρίποντο» για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις, καθώς φιλοξενεί τον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ «εξάποντο» στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι το ματς του Απόλλωνα Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Φιλιππούπολη. Ο Ηρακλής, τέλος, έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει κι άλλο βαθμολογικά, καθώς περιμένει στο Καυτανζόγλειο την ουραγό Καβάλα, η οποία όμως είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μαζεύοντας και τους έξι βαθμούς της.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
17:00 Αλκαζάρ, ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β’ (ΕΡΤ3)
ΑΥΡΙΟ
14:45 Π.Κ. Ρέντη, Ολυμπιακός Β’ - Νίκη Βόλου
14:45 Φιλιππούπολης, Απόλλων Λάρισας - Ολυμπιακός Βόλου
14:45 Σερρών, Πανσερραϊκός - Αλμωπός Αριδαίας
14:45 Καυτανζόγλειο, ΠΟΤ Ηρακλής - ΑΟ Καβάλα
14:45 Βέροιας, ΝΠΣ Βέροια - Θεσπρωτός (ΕΡΤ3)
14:45 Μακεδονικού, Απόλλων Πόντου - ΑΟ Ξάνθη (ERTSPORTS)
14:45 Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας - Πιερικός
ΡΕΠΟ: ΑΟ Τρίκαλα
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2021/22
(Α’ ΟΜΙΛΟΣ)
1. Βέροια    13αγ.    30
2. ΑΕΛ    13    26
3. ΑΟ Ξάνθη    11    23
4. Νίκη Βόλου    13    19
5. Αναγ. Καρδίτσας    9    19
6. Θεσπρωτός    13    18
7. Αλμωπός Αριδαίας    13    18
8. Ολυμπιακός Β’    13    18
9. ΠΟΤ Ηρακλής    11    16
10. Πιερικός    14    14
11. ΠΑΟΚ Β’    10    13
12. Τρίκαλα    12    13
13. Απόλλων Πόντου    13    12
14. Πανσερραϊκός    12    12
15. Ολυμπιακός Βόλου    12     9
16. Απόλλων Λάρισας    13     9
17. Καβάλα    11     6

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass