Αποσύρεται η Νίκη Κρήνης από το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2022 20:45

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο “Ε”)

Με μια λιτή ανακοίνωση η ποδοσφαιρική ομάδα Νίκη Κρήνης δηλώνει ότι αποσύρεται από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ και συγκεκριμένα από τον 3ο όμιλο όπου συμμετείχε τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:
«Δυστυχώς ήρθε η στιγμή, που εμείς, η διοίκηση της Νίκης Κρήνης, μετά από 8 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μας στα πρωταθλήματα (αλλά και κύπελλα) της ΕΠΣΛ, να δηλώσουμε αδυναμία να συνεχίσουμε σε αυτό το τόσο όμορφο ταξίδι! Αποσυρόμαστε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος της σεζόν 2021-2022!! Ο Covid-19, δυστυχώς χτύπησε την ομάδα μας, όχι όμως σαν ιός, αλλά σαν συνέπειες!! Μαζεύουμε ό,τι δυνάμεις έχουμε, κι ελπίζουμε η επόμενη σεζόν, να μας βρει δηλώνοντας συμμετοχή! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτη για την άψογη συνεργασία (θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε όποτε χρειαστεί), αλλά και όλα τα παιδιά της γραμματείας γιατί ποτέ δεν μας αρνήθηκαν οτιδήποτε, και ήταν πάντα εκεί για μας, διευκολύνοντάς μας σε οποιοδήποτε αίτημα είχαμε!! Συγγνώμη για την αναστάτωση που θα επιφέρουμε στον όμιλό μας!! Δεν ξεχνάμε κανέναν, διαιτητή, ομάδα, παράγοντα, προπονητή, ποδοσφαιριστή, που όλα αυτά τα χρόνια τους βρήκαμε στα γήπεδα!! Εις το επανιδείν...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass