Εκοψε πίτα ο Φαλανιακός

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2022 21:15

Σε οικογενειακό κλίμα η ομάδα του Φαλανιακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα του Καραμαχαίρα παρουσία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Φαλάνης Κώστα Λυγούρα, ο οποίος επισήμανε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Φαλανιακός θα πετύχει στο τέλος τον στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική.


Παράλληλα ο κ. Λυγούρας αναφέρθηκε στην επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στη φυσική τους έδρα που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στο ντέρμπι με τον Παναγροτικό.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Πρίφτης απευθυνόμενος προς τους παίκτες είπε:
«Πιστεύω πάρα πολύ στην αξία σας και να είστε σίγουροι πως όλοι από κοινού θα συμβάλουμε για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει».
Τέλος ο τεχνικός Κώστας Νεμπεγλέρας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους και ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και τη δέουσα σοβαρότητα.
Τυχεροί για τη νέα χρονιά αναδείχτηκαν οι Μπλέντι Μούτσα και Στέλιος Ντιντής, οι οποίοι βρήκαν τα φλουριά της πίτας και εισέπραξαν συμβολικό χρηματικό ποσό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass