«Εκλεψε» βαθμό στην Ξάνθη ο Απόλλωνας Λάρισας

ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2022 21:00

Με τον βαθμό στις αποσκευές του επέστρεψε από την Ξάνθη ο Απόλλωνας Λάρισας, ο οποίος χθες σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2 αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την ομώνυμη ομάδα.


Είναι το δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι στο οποίο οι «κυανόλευκοι» μένουν αήττητοι και το πέμπτο σερί.
Η ομάδα του Θωμά Γράφα (που είχε την ατυχία να χάσει στο 32' τον Μπαλογιάννη ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε) αποδείχτηκε διαβασμένη απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, διαφύλαξε τα νώτα της, άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και κατάφερε να προσθέσει έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν φανερές τις προθέσεις τους από τα πρώτα κιόλας λεπτά αναζητώντας το γρήγορο γκολ, όμως ο Απόλλωνας που περιορίστηκε στο μισό του γηπέδου κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
Οι Θρακιώτες είχαν τρεις πολύ καλές στιγμές με τον Διαμαντόπουλο, αλλά και μια σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 23' με το σουτ του Αλί Μπαμπά να σταματά στο δεξί δοκάρι του Αστρά, ενώ ο Τσέλιος που πήρε το ριμπάουντ δεν βρήκε στόχο, για να διατηρηθεί έτσι το 0-0 στο πρώτο 45λεπτο.
Το σκηνικό του αγώνα διατηρήθηκε το ίδιο και στην επανάληψη, με την Ξάνθη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί με τους Γκινσάρι και Διαμαντόπουλο.
Ο Απόλλωνας έδειχνε να αντέχει στην πίεση των γηπεδούχων που στη συνέχεια δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα, για να φτάσουμε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Μετά από γύρισμα του Μονρόουζ, ο Γκινσάρι από πλεονεκτική θέση αστόχησε, για να μείνει έτσι μέχρι το τέλος το 0-0.
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ν. Κεχαγιάς): Ίτσο, Πολίμος (68' Θυμιάνης), Μιχαήλ, Φαζός, Τζανακάκης, Βιθέντε (68' Μονρόουζ), Τσέλιος, Δόρης, Τσιλιγγίρης (57' Γκινσάρι), Αλί Μπαμπά (90'+2' Παπάζογλου), Διαμαντόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Βίγια, Λίταινας (90'+4' Ζιάκας), Λουκάς, Καλούσης, Μπαλογιάννης (32' λ.τ. Λεμάνγκρ), Κοζού, Χατζής, Νούσιος (83' Σούλτσε), Τιμπουέ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass