Ηττα στο διπλό για Λάκη και Παύλου

*ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ AUSTRALIAN OPEN

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2022 20:35

Η Τυρναβίτισσα πρωταθλήτρια του τένις Μιχαέλα Λάκη και η Δήμητρα Παύλου ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στο διπλό των κοριτσιών, στον 2ο γύρο του Australian Open.


Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες ηττήθηκαν χθες  για τον 2ο γύρο του Australian Open από τη Ρωσίδα Ekaterina Khayrutdinova και την Καζάκα Aruzhan Sagandikova, με 6-3, 6-3, σε μία ώρα αγώνα. Δεν μπόρεσαν να βρουν τις απαιτούμενες λύσεις Λάκη και Παύλου, που έμειναν πίσω με 2-4 στο 1ο σετ και με 1-3 στο 2ο, χωρίς να καταφέρουν να επιστρέψουν.
Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο του διπλού κοριτσιών, Λάκη και Παύλου, κέρδισαν το Νο. 4 ζευγάρι του ταμπλό, τη Φινλανδή Laura Hietaranta και την Αργεντινή Solana Sierra, με 1-6, 6-3, 10-7. Η Παύλου, στο ντεμπούτο της σε μια Grand Slam διοργάνωση, είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο μετά από μια καλή προσπάθεια, από τη Σέρβα Tijana Sretenovic, με 6-0, 7-6 (6).
Η Λάκη κέρδισε μέχρι στιγμής την Ελβετίδα Chelsea Fontenel με 7-6 (3), 6-0 και τη Βρετανίδα Ranah Akua Stoiber με 4-6, 6-4, 6-4 και θα παίξει σήμερα στη φάση των «16» του μονού, απέναντι στην Τσέχα Dominika Salkova.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass