Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Απόλλων Λάρισας

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (15:00) ΣΕ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2022 21:20

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Απόλλων Λάρισας, μετά τη σημαντική νίκη που πέτυχε στη Νεάπολη κόντρα στη Νίκη Βόλου με 2-0, θα αγωνιστεί σήμερα και ώρα 15:00 στο «Xanthi FC Arena», για την 11η αγωνιστική της Super League 2.


Αναμφίβολα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, όμως οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, στη μεγάλη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο προτελευταίος Απόλλων Λάρισας δεν έχει ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια του (τρεις σερί ισοπαλίες και νίκη 2-0 στη Νίκη Βόλου) και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.
Σε κακό αγωνιστικό «φεγγάρι» οι Ακρίτες, αφού πριν τη Βέροια είχαν διασυρθεί και από την ΑΕΛ (4-0), αλλά σήμερα αναμένεται πως θα ασκήσουν από την αρχή πίεση γι’ αυτό και πρέπει να αντιδράσουν ψύχραιμα οι παίκτες της λαρισινής ομάδας.
Μετά τη χθεσινή προπόνηση, ο τεχνικός Θωμάς Γράφας, ανακοίνωσε την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας - που πήρε μαζί του, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες:
Αστρά (Τ), Μαντζάρη (Τ), Γιαννίτση, Καλούση, Tiboue, Villa, Λίταινα, Χατζή, Ζιάκα, Μπαλογιάννη, Παναγιώτου, Kozuh, Lemaagr, Λουκά, Νούσιο, Σούλτσε, και NGO’o.
Η ΞΑΝΘΗ
Με μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του ΑΟΞ για τον σημερινό εξ αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Την 20μελή αποστολή της ακριτικής ομάδας, απαρτίζουν οι: Izzo, Γιακουμής, Πολίμος, Τζανακάκης, Δημητριάδης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Φαζός, Δεληγιαννίδης, Monrose, Ali Baba, Τσέλιος, Δόρης, Θυμιάνης, Τσιλιγγίρης, Τανζού, Gomez, Ginsari και Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση Α.Ο. Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας, θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Πουλικίδης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Γεώργιο Χατζηνάκο, Παναγιώτη Κουβαλάκη, όλοι από την Ένωση Δράμας, 4ος θα είναι ο κ. Παναγιώτης-Ραφαήλ (Καβάλας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Φωτιάδης (Σερρών).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Α’ ΌΜΙΛΟΣ)
Βέροια    12 αγ.    27 β.
ΑΕΛ    13    26
ΑΟ Ξάνθη    10    22
Αναγ. Καρδίτσας    9    19
Θεσπρωτός    13    18
Αλμωπός Αριδαίας    12    18
Ολυμπιακός Β’    13    18
Νίκη Βόλου    12    16
Π.Ο. Τρίγλια Ηρακλής    11    16
Τρίκαλα    11    13
Πιερικός    13    13
Απόλλων Πόντου    12    12
Πανσερραϊκός    11    11
ΠΑΟΚ Β’    9    10
Ολυμπιακός Βόλου    11    9
Απόλλων Λάρισας    12    8
Καβάλα    10    3

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass