Δύσκολη αποστολή για τον Απόλλωνα Λάρ.

ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΙΚΗ (14:45, ΝΕΑΠΟΛΗ)

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2022 12:09

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας, ο οποίος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2 αντιμετωπίζει στον γειτονικό Βόλο (14:45, γήπ. Νεάπολης) την τοπική Νίκη.

Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων δίνει στους γηπεδούχους τον πρώτο λόγο, ωστόσο οι παίκτες του Θωμά Γράφα δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερβάλουν εαυτούς προκειμένου να επιστρέψουν με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές τους.
Η λαρισινή ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με τον Θωμά Γράφα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι δεν αναμένονται και όλοι στο στρατόπεδο του Απόλλωνα ευελπιστούν αυτήν τη φορά να έχουν και τη βοήθεια της τύχης για να πετύχουν τον στόχο τους.
Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι Αστράς, Μαντζάρης, Σκούπρας, Γιαννίτσης, Καλούσης, Τιμπουέ, Βίγια, Λίταινας, Χατζής, Ζιάκας, Μπαλογιάννης, Παναγιώτου, Κοζού, Λεμάνγκρ, Λουκάς, Νούσιος, Σούλτσε, Ζαχόπουλος και Ενγκόο.

 

ΝΕΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Εν τω μεταξύ και σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, «ναυάγησαν» οριστικά οι τρεις περιπτώσεις ξένων παικτών που ήρθαν στη Λάρισα και πρόκειται για τους Ιμπραχίμα Τουρέ, Ντέιβιντ και Λούντβιν Αμλά. Η περίπτωση του Μπιλέλ Χασαϊνί είναι υπό εξέταση ακόμη, ενώ πιο πιθανή φαίνεται η απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού Ιμπέχ Οφουφού. Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι «κυανόλευκοι» κινούνται για την ανεύρεση και απόκτηση άλλων μεταγραφικών στόχων από το εξωτερικό και πιθανώς από Δευτέρα να υπάρξουν εξελίξεις.

 

ΔΩΔΕΚΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/1
Η διοργανώτρια αρχή όρισε συνολικά 12 εξ αναβολής παιχνίδια του πρωταθλήματος για την προσεχή Τετάρτη 26/1, μεταξύ των οποίων και ο αγώνας των Τρικάλων με την Καβάλα. Αναλυτικά οι αγώνες που προγραμματίστηκαν για τις 26 Ιανουαρίου (με ώρα έναρξης 3 μ.μ.) είναι οι εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας (11η αγωνιστική)
Αλμωπός Αριδαίας-ΠΑΟΚ Β΄ (11η αγωνιστική)
Καβάλα-Τρίκαλα (11η αγωνιστική)
Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου (11η αγωνιστική)
Βέροια-Απόλλων Πόντου (12η αγωνιστική)
Πανσερραϊκός-Πιερικός (11η αγωνιστική)
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ρόδος-Καλλιθέα (7η αγωνιστική)
Κηφισιά-Ηρόδοτος (11η αγωνιστική)
Καραϊσκάκης -Ζάκυνθος (11η αγωνιστική)
Εργοτέλης-Χανιά (11η αγωνιστική)
Αστέρας Βλαχιώτη-Διαγόρας (11η αγωνιστική)
Αιγάλεω-Καλαμάτα (12η αγωνιστική)

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass