Ντι Μαρία: «Η Ρεάλ δεν ήθελε να παίξω στον τελικό του Μουντιάλ»

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2014 16:28 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:02

 

Σχεδόν επτά εβδομάδες μετά τον τελικό του Μουντιάλ, που έγινε στις 13 Ιουλίου στην Βραζιλία, ανάμεσα στην Γερμανία και την Αργεντινή, ο Ανχελ Ντι Μαρία, προέβη σε μία αποκάλυψη που ενδεχομένως να προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, όπως υποστηρίζει ο διεθνής μεσοεπιθετικός, το πρωί του τελικού, έλαβε μία επιστολή από τους διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι του ζητούσαν να μην αγωνισθεί στην αναμέτρηση με την Γερμανία!

«Ηταν περίπου 11 το πρωί, όταν έλαβα την επιστολή. Σε λίγες ώρες θα άρχιζε ο τελικός. Την πέταξα. Μίλησα με τον Σαμπέγια και μου είπε ότι δεν θέλει να με εκθέσει. Του απάντησα ότι θα σκεφτώ και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να παίξω. Εκείνο το πρωινό υπέφερα πραγματικά. Ηταν το χειρότερο που μπορούσε να μου συμβεί. Ομως υπάρχουν τέτοιες στιγμές στο ποδόσφαιρο».

Οπως είναι γνωστό, ο Ντι Μαρία δεν αγωνίσθηκε στον τελικό του Μουντιάλ, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς από τον αγώνα με το Βέλγιο.

Οι δηλώσεις του Ντι Μαρία, έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio America» και φαίνεται ότι ο διεθνής άσος «ανοίγει ένα μέτωπο» με την διοίκηση της Ρεάλ, καθώς δεν σταμάτησε εκεί: «Δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα. Ο κόσμος με αγαπούσε, περνούσα καλά. Ομως η διοίκηση ήθελε να με πουλήσει».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ντι Μαρία παραχωρήθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχουν οι δηλώσεις του προέδρου των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος φρόντισε να «αδειάσει» με τον τρόπο του, τον Αργεντινό: «Είχε υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις, που δεν μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε. Με εξαίρεση τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, κανένας δεν μπορεί να έχει τέτοιες απολαβές».

Ωστόσο, ο Ντι Μαρία, είχε έτοιμη την «πληρωμένη» απάντηση για τον Ισπανό παράγοντα: «Λένε αυτά που θέλουν για μένα, όμως τα εκατομμύρια από την πώληση μου, τα δέχθηκαν ευχαρίστως…».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass