Μονόδρομος η νίκη για τον Απόλλωνα

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ (14:45) - ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΤΖΗΣ, ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΤΣΕ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2022 13:58

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας στο σημερινό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 14:45 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, ώστε να δώσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.
Ασφαλώς και δεν θα είναι εύκολο το έργο των ποδοσφαιριστών απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν υπάρχουν και τα περιθώρια για απώλειες, ειδικά σε εντός έδρας παιχνίδια, με αντιπάλους που είναι της ίδιας σχεδόν δυναμικότητας.
Χρειάζεται λοιπόν οι ποδοσφαιριστές να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα τονώσει την πεσμένη ψυχολογία, ώστε η ομάδα να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Θωμα Γράφα είναι πως επανέρχονται οι Χατζής, Μπαλογιάννης, Σούλτσε και θα υπάρξουν περισσότερες επιλογές από ό,τι στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης στην Καβάλα.
 Από την άλλη πλευρά όμως, δεν μπορούν να υπολογίζονται οι νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές, τα δελτία των οποίων αναμένεται να εκδοθούν αύριο, ώστε να είναι διαθέσιμοι για το επόμενο παιχνίδι.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αστράς, Μαντζάρης, Γιαννίτσης, Villa, Λίταινας, Καλούσης, Παναγιώτου, Χατζής, Μπαλογιάννης, Σούλτσε, Σκούπρας, Kozuh, Νούσιος, Ζιάκας, Tiboue, Lemaangr, Λουκάς, Ζαχόπουλος και Ενγκόου.
*Τον σημερινό αγώνα Απόλλων Λάρισας-Αλμωπός Αριδαίας θα διευθύνει ο Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Νικόλαο Τοροσιάδη, Νικόλαο Τυριακίδη (Μακεδονίας), 4ος θα είναι ο Ευστράτιος Μαχαίρας (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας).

 *Αξίζει να αναφέρουμε πως στον αγώνα με την Καβάλα συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες ο Villa και ο Λίταινας. Ο πρώτος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο δεύτερος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass