Ντέρμπι με φόντο την άνοδο στη Super League 2

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA (15:00)

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2022 20:15

Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι στη μάχη του τίτλου στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στο AEL FC Arena (15:00), όπου ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας (21 β.) θα φιλοξενήσει τον δεύτερο της βαθμολογίας Α.Ο. Υπάτου (20 β.) . Με αφορμή

την κρισιμότητα του αγώνα η διοίκηση της λαρισινής ομάδας απηύθυνε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της πόλης να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Super League 2.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ηρακλής Λάρισας αρχικά θέλει να ευχηθεί σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας καλή χρονιά με υγεία σε όλους και ανακοινώνει ότι την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 3.00 μ.μ. θα διεξαχθεί το ντέρμπι του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής μεταξύ του Ηρακλή Λάρισας και του Α.Ο. Υπάτου.
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να παρευρεθεί και να ενισχύσει την ομάδα μας στην τεράστια προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στη Super League 2.
Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, η είσοδος για όλους όσοι παρευρεθούν στο παιχνίδι με οποιαδήποτε ιδιότητα -εκτός των προπονητών και παικτών των αγωνιζόμενων ομάδων- επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή εντός εξαμήνου βεβαίωσης νόσησης και αστυνομικής ταυτότητας.
Επίσης κατά τη διάρκεια του αγώνα οι θεατές υποχρεούνται να φοράνε μάσκα. Επί των ανωτέρω δεν θα υπάρξει καμία εξαίρεση και παρακαλούμε όλους να διευκολύνουν τον έλεγχο κατά την προσέλευσή τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass