Ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2022 20:25

Ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά, που έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ ΑΕΛ, θα συνεχίσει και επίσημα πλέον την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας, και υπέγραψε συμβόλαιο με τον τεχνικό διευθυντή κ. Μυροφορίδη, ενώ τον παίκτη εκπροσώπησε ο Λαρισαίος Ηρακλής Λαζάρου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας:
«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ζίγκι Μπαντιμπανγκά. O Ζίγκι γεννήθηκε στο Έβερε του Βελγίου στις 26 Νοεμβρίου του 1991 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα το 2010, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Ντε Γκράφσααπ και Σαρλερουά. Το 2013 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Εργοτέλη, ενώ την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης. Το 2015 μετακόμισε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, όπου και παρέμεινε για έναν χρόνο. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Σέριφ Τίρασπολ, με την οποία συμμετείχε και στο Champions League. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Καζακστάν με τις φανέλες των Ορνταμπασί και Σαχτιόρ Καραγκαντί, πριν επιστρέψει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λάρισας, όπου και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα. Να σημειωθεί πως έχει χρισθεί διεθνής με την Εθνική Νέων του Βελγίου μετρώντας μάλιστα και πέντε γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί στο Europa League τόσο με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και με την Ομόνοια.
Ζίγκι καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass