Θετικός απολογισμός για τον Φιλοκτήτη

Μεταγραφική ενίσχυση με Αχ. Μαλαχτάρη από Δωτιέα - Κατερίνα Τσιάπανου: Χαίρομαι που είμαι ανάμεσα σε φίλους

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2022 21:09

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2021 για τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, καθώς το συγκρότημα της Κατερίνας Τσιάπανου φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος) με 16 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Συνολικά αγωνίστηκαν 21 ποδοσφαιριστές, στη συντριπτική τους πλειοψηφία παιδιά από την περιοχή. Η ομάδα κατά διαστήματα απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κάποιοι τραυματισμοί βασικών παικτών στάθηκαν εμπόδιο ώστε να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Βασικός στόχος παραμένει το καλό κλίμα η ομάδα-οικογένεια και η ευγενής άμιλλα.
Στο τιμόνι της ομάδας των παραλίων είναι μια γυναίκα η οποία επέστρεψε στον τόπο που γεννήθηκε και από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε τη συγκίνηση, καθώς ήρθε στην αγαπημένη της Μελιβοία και θυμήθηκε τα παιδικά της ανέμελα χρόνια.
Η Κατερίνα Τσιάπανου σε χθεσινές της δηλώσεις που έκανε στην «ΕτΔ», επισήμανε τα εξής: «Καταρχάς θα ευχηθώ και από την πλευρά μου, το 2022 να ζήσουμε όλοι μας καλύτερες ημέρες και να τελειώσει ο εφιάλτης του κορονοϊού. Όσον αφορά στην παρουσία μου στην τεχνική ηγεσία του Φιλοκτήτη, χαίρομαι που είμαι ανάμεσα σε φίλους, σε ανθρώπους που περάσαμε όμορφες στιγμές και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή, που επέστρεψα στο… σπίτι μου. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, που εργάζομαι σε μια ομάδα που έχει ταλέντο και ποιοτικούς παίκτες. Θεωρώ ότι η μεγάλη αποχή λόγω του Covid-19, έχει αφήσει πολύ πίσω τους παίκτες, τόσο από πλευράς διάθεσης όσο και φυσικής κατάστασης.
Μέχρι τώρα η πορεία μας είναι πετυχημένη, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάνουμε λόγο για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με παιδιά που δουλεύουν για να επιβιώσουν και δεν είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Είναι ήρωες, όπως και οι παράγοντες που είναι πολλά αυτά που προσφέρουν και αξίζει γι’ αυτούς τους ανθρώπους να δίνεις πολλά από τον εαυτό σου, να χαίρονται για τις θυσίες που κάνουν.
Τα παιδιά λοιπόν προσπαθούν, δείχνουν ζήλο και διάθεση και θέλουν να αφομοιώσουν τον τρόπο σκέψης μου, αυτό το ποδόσφαιρο που θέλω να αποδίδουν στον αγωνιστικό χώρο.
Είμαστε μια οικογένεια, μένω πάρα πολύ ευχαριστημένη έως τώρα, αλλά θέλω να κρατάμε και χαμηλούς τόνους, διότι και στα δύσκολα χρειάζεται να είμαστε μια γροθιά».

 

ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
Η διοίκηση του Φιλοκτήτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Αχιλλέα Μαλαχτάρη από τον Δωτιέα Αγιάς, ο οποίος είναι 22 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Μαλαχτάρης επιστρέφει στον Φιλοκτήτη, καθώς αγωνίστηκε προ διετίας με μεγάλη επιτυχία και γίνεται δεκτός με ένα θερμό καλωσόρισμα από όλους, στην ομάδα των παραλίων, που ενδεχομένως να κάνει και άλλες μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass