Προπονήθηκαν χθες Χακίμ και Μπιλέλ στη Φιλιππούπολη

*Οι δύο Γάλλοι νεοαποκτηθέντες του Απόλλωνα Λάρισας *Εντός των ημερών αναμένεται ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ Αραούγκο *Ερχεται και ξένος σέντερ μπακ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2022 21:05
Χακίμ Χακίμ

Αφίξεις είχαμε χθες στη Φιλιππούπολη για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας και συγκεκριμένα των δύο Γάλλων ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους οι «κυανόλευκοι».


Πρόκειται για τον 23χρονο επιθετικό μέσο Χακίμ Ελ Μοκεντέμ με θητεία στην Τουλούζ, ο οποίος αναμένεται να δώσει νέα δυναμική στην επίθεση της ομάδας και τον 20χρονο Μπιλέλ Χασαϊνί που αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά και θα ενισχύσει τη μεσαία και επιθετική γραμμή των «κυανόλευκων».
Τόσο ο Χακίμ όσο και ο Μπιλέλ προπονήθηκαν χθες το πρωί με τον Απόλλωνα Λάρισας υπό τις οδηγίες του τεχνικού Θωμά Γράφα, ενώ στο γήπεδο Φιλιππούπολης βρέθηκε και τους παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς.
Οι δύο ποδοσφαιριστές θα περάσουν τις επόμενες ημέρες τις προβλεπόμενες εργομετρικές εξετάσεις πριν υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με τη λαρισινή ΠΑΕ.
Ήδη αρχίζει να διαμορφώνεται η πρώτη εξάδα των μεταγραφών του Ιανουαρίου για τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς μετά τους Ντέιβιντ Αλμά (αμυντικό), Λούντβινγ Αμλά (επιθετικό) και τον Νιγηριανό Ιμπέχ Οφουφού (επιθετικό), έφτασαν χθες στη Φιλιππούπολη οι Γάλλοι Χακίμ Ελ Μοκεντέμ (επιθετικός μέσος) και Μπιλέλ Χασαϊνί (ακραίος), ενώ αναμένεται εντός των ημερών και ο 23χρονος Βραζιλιάνος σέντερ φορ από την Ατλέτικο Μινέιρο Μπράνκο Ντε Αραούγκο. Ο επίλογος των μεταγραφικών κινήσεων αναμένεται να γίνει με έναν ακόμα ξένο ποδοσφαιριστή στη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Από κει και πέρα οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στον Απόλλωνα Λάρισας (χθες η ομάδα προπονήθηκε στη Φιλιππούπολη και σήμερα στο Κουλούρι) χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς οι παίκτες που χτυπήθηκαν από τον κορονοϊό θεραπεύτηκαν και βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού Θωμά Γράφα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στην Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα (εάν φυσικά οι υγειονομικές συνθήκες επιτρέψουν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης).
Εν τω μεταξύ σε περίπτωση που διεξαχθεί ο αγώνας της Τετάρτης στην Καβάλα από τον Απόλλωνα Λάρισας δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Χατζής, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass