ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ:

«Στήριξη χρειάζονται οι πανικοβλημένοι»

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2014 14:38 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:59

 

Η ήττα της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0 την περασμένη Δευτέρα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας έφερε πίκρα στους φιλάθλους αλλά και μια έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ που θα διαδεχθεί μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες την διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ. Πληροφορίες ανέφεραν ότι τέθηκε και θέμα τεχνικής ηγεσίας πρώιμα. Και αν προχωρούσε η αλλαγή θα ήταν η τέταρτη προπονητή που θα γινόταν επί ημερών Βαγγέλη Πλεξίδα σε ένα χρόνο!

Τελικά η απόφαση ήταν να παραμείνει ο προπονητής με δεδομένο ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στον Βόλο όπου η ΑΕΛ θα παίξει έχοντας στην πλάτη της άσχημο αποτέλεσμα, αλλά θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλό της χωρίς θεατές. Τι λέει όμως για όλες αυτές τις διαρροές ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης που συμπληρώνει περίπου σαράντα μέρες στην ομάδα; Τον ρωτήσαμε ευθέως και μας έκανε εντύπωση ότι ούτε αρνήθηκε ούτε έδειξε πανικόβλητος για να προβεί σε δηλώσεις διπλωματίας.

Μας είπε τα εξής: «Θεωρώ το όλο θέμα ένα φθηνό αστείο, είμαι ένας προπονητής που έχω έρθει για να υλοποιήσω τον στόχο που έχει η ομάδα και είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Δεν ήρθα για να κριθώ από ένα παιχνίδι κυπέλλου ανεξάρτητα αν η ιδιαιτερότητά του ήταν μεγάλη και ξέρω τι σημαίνει για την ομάδα και την πόλη. Δεν αλλάξαμε το πλάνο προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος με εξαίρεση αυτό που κάναμε πριν μια βδομάδα ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μέχρι πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι ήμασταν απ’ όλο τον κόσμο σίγουροι πρωταθλητές ενώ μετά τον αγώνα βγήκαν άχρηστοι οι παίκτες και το πλάνο μας. Δεν είμαι προπονητής που θα χρειαστεί στήριξη γιατί στήριξη χρειάζονται οι πανικοβλημένοι και εγώ δεν υπήρξα ποτέ τέτοιος.

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τη διοίκηση και είναι αστείο να διαρρέονται τέτοια θέματα. Είμαι προπονητής για να οδηγήσω την ομάδα εκεί που οδήγησα και τις δυο προηγούμενες στη Σούπερ Λίγκα. Δεν είμαι ένας προπονητής που θα κριθεί φθηνά μεσούσης της προετοιμασίας. Είμαι αυτός που δουλεύω όπου του δείχνουν εμπιστοσύνη ξεκάθαρα και όταν αυτή δεν υπάρχει δεν χρειάζομαι ούτε στήριξη ούτε συνεχίζω. Έχω εμπιστοσύνη στο πλάνο και σ’ αυτό που κάνω. Παρόλο που είμαστε πικραμένοι εγώ και οι παίκτες από το άσχημο αποτέλεσμα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία για να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα στο πρώτο παιχνίδι και στο δεύτερο θα δώσουμε τη μάχη μας και το στίγμα μας.

Ας κάνει υπομονή η πόλη και ας μας δώσει λίγο χρόνο και θα δικαιώσουμε τους πάντες όπως κάναμε και τις δύο προηγούμενες χρονιές στις δύο προηγούμενες ομάδες. Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΛ βγαίνει πρωταθλήτρια στις αλλαγές προπονητών, θεωρώ ότι είναι ευκαιρία να διαψευσθεί αυτό και η ομάδα να βγει πρωταθλήτρια στον χρόνο που πρέπει...

Να είμαστε ήρεμοι, να στηρίξουμε το πλάνο που έχουμε επιλέξει από την αρχή και να συνεχίσουμε όλοι μαζί, έτσι θα πετύχουμε τον στόχο μας με μαθηματική ακρίβεια. Να είμαστε ήρεμοι, να στηρίξουμε το πλάνο που έχουμε επιλέξει από την αρχή και να συνεχίσουμε όλοι μαζί προσηλωμένοι στον στόχο μας. Ξέρω την πίκρα του κόσμου και κατανοώ το καθετί που θέλει ο κάθε φίλαθλος της ομάδας. Πιστεύω ότι στο τέλος όλοι θα δικαιωθούμε. Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε ομάδα με τριάντα δύο ποδοσφαιριστές που να είχε τόσο γρήγορη δικαίωση...».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass