ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ: Αναμνήσεις που δεν σβήνουν

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2022 20:49

Μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκα από τη διοίκηση των παλαίμαχων της Πελασγιώτιδος, μου ξύπνησαν τις καλύτερες αναμνήσεις από το 1980 για την ομάδα που επί πολλά χρόνια αγαπήθηκε και αγαπιέται απ’ όλο τον νομό Λαρίσης.


Ήταν ήρεμη δύναμη, συνεχής ανοδική πορεία, ποδοσφαιριστές με φιλότιμο και πολλή δουλειά η οποία αξιοποιήθηκε με τις μεταγραφές τους σε άλλες ομάδες.
Χάρη στις προσπάθειες του προέδρου των παλαίμαχων της Πελασγιώτιδος και αρχηγού ως ποδοσφαιριστή, του Κωνσταντίνου  Σκαντζούρη, που ποτέ δεν κουράστηκε και με την προσφορά του συνεχίζει να μας κρατάει ενωμένους: παράγοντες, ποδοσφαιριστές, φίλους της ομάδος και τους ανθρώπους που μας συμπαραστάθηκαν σε όλες τις δύσκολες στιγμές ηθικά και οικονομικά δεν τους ξεχνάμε ποτέ.
Εκείνο που θα μου μείνει αξέχαστο σ’ αυτό το σωματείο είναι ότι ήταν μια ομάδα με ήθος, υπήρχε αλληλοσεβασμός, πάθος, αγάπη μεταξύ μας.
Θέλω να πιστεύω ότι μεταδόθηκε από τον ιδρυτή της ομάδος Βασίλη Σαλιαμπούκο που για πολλά χρόνια υπηρέτησε ως ακούραστος μαχητής σε διάφορες θέσεις και θέλω να πιστεύω ότι η παράδοση συνεχίζεται στους παράγοντες να έχουν την ίδια προσφορά αν κρίνω από τον ποδοσφαιριστή και για πολλά χρόνια πρόεδρο, Κωνσταντίνο Παπαγιάννη που θέλω να τον συγχαρώ για τη μεγάλη προσφορά του.
Είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε νομίζω με τους καλύτερους προπονητές του νομού κατά την προσωπική μου γνώμη  όπως τον Σπύρο Καραουλάνη, τον Γεώργιο Κουτσιαμπάνη, τον Απόστολο Νεμπεγλέρα και τον  Κων/νο Τζουρτζουκλή. Ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Όσο για τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, ανδρών και εφήβων, δύσκολα θα ξεχαστούν τα ονόματά τους. Πολλοί από αυτούς βρεθήκανε στην ομάδα που όλοι αγαπήσαμε και δεν είναι άλλη από την Α.Ε.Λ.
Μακάρι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να συνεχιζόταν όπως τότε, δεν θα χανόταν το ενδιαφέρον των φιλάθλων ποτέ.
Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά.
Ευαγγελακόπουλος Χρήστος
Μέλος της «Πέλας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass