Παν. Γκουτσίδης: Είμαστε έτοιμοι...

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΑΕΛ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2022 21:07

«Είμαστε έτοιμοι». Αυτή ήταν η απάντηση του τεχνικού της ΠΑΕ ΑΕΛ Παναγιώτη Γκουτσίδη σε ερώτησή μας αν η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Καβάλα.

Και συνέχισε προσθέτοντας: «Και σήμερα (σ.σ. χθες) αν παίζαμε κόντρα στον Θεσπρωτό έτοιμοι ήμασταν».
Αυτήν τη στιγμή η ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με την Καβάλα έχει τέσσερα κρούσματα κορονοϊού που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή (και οι τέσσερις είναι νεαροί). Σήμερα ίσως κάποιος να κάνει προπόνηση αν βγει αρνητικός.
Σχετικά με το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας, η τελική απόφαση θα παρθεί την Παρασκευή από τη διοργανώτρια αρχή, όπως και για τους υπόλοιπους ανάλογα με τα κρούσματα των ομάδων.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Χθες η ομάδα προπονήθηκε κανονικά το πρωί, ενώ σήμερα επίσης έχει προγραμματίσει προπόνηση το πρωί. Σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ίσως γίνει μια μεταγραφή, αλλά κανείς δεν γνωρίζει σε ποια θέση.

 

Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Ο Σκοπιανός Νίκολα Γιακιμόφσκι, που έμεινε ελεύθερος στις 29 Αυγούστου 2021 από την ΠΑΕ ΑΕΛ, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης (αγωνίστηκε χθες κόντρα στον Ολυμπιακό) όπου τεχνικός είναι ο Τζιανλούκα Φέστα.
Την περασμένη σεζόν ο παίκτης αγωνίστηκε με τους “βυσσινί” μετά το μέσο της ποδοσφαιρικής χρονιάς και μέτρησε 12 παρουσίες στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του αριστερού μπακ - χαφ, Nikola Jakimovski από τη Βόρεια Μακεδονία, του κεντρικού αμυντικού Thomas Pauck Rogne από τη Νορβηγία, του επιθετικού Mikalai Sihnevich από τη Λευκορωσία και του ακραίου επιθετικού Γιάννη Γιαννιώτα».

 

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΡΑΤΣΟΣ
Αποχώρησε ο Δημήτρης Μπράτσoς, που είχε αναλάβει το πόστο του αναλυτή, το τελευταίο δίμηνο (μετά την πρόσληψη του τεχνικού Ηλία Φυντάνη). Ο Βολιώτης προπονητής, Δημήτρης Μπράτσος, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β, ο οποίος εργάστηκε πρόσφατα με την ίδια ιδιότητα σε Τρίκαλα και Αλμωπό Αριδαίας, ενώ έχει δουλέψει τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο ακαδημιών σε αρκετούς συλλόγους της Μαγνησίας. Μέσω της προσωπικής του σελίδας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε την ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Μπράτσoυ:
«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον πρόεδρο κύριο Κούγια για τη συνεργασία που είχαμε στην ιστορική ομάδα της Λάρισας. Ευχαριστώ τον κύριο Παραφέστα, τον κύριο Τσότσα, τον κύριο Ματζιώκα και τον κύριο Ζιώγα για την άψογη συνεργασία, αλλά και για τις συμβουλές τους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κύριο Φυντάνη για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Τέλος, ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και όσους εργάζονται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ. Ήταν μεγάλη μου τιμή!».

 

ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΓΚΑΓΙΕΧΟ
Ο 28χρονος πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Πάμπλο Γκαγιέχο, επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Πιερικό. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media δήλωσε: «Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στη Super League 2. Ευχαριστώ τον Πιερικό για την υποδοχή και για την εμπιστοσύνη».
Θυμίζουμε ότι ο Νικαραγουανός εξτρέμ, Πάμπλο Γκαγιέχο, είναι γεννημένος στην Ουέσκα της Ισπανίας, την 1η Οκτωβρίου 1993 και μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός. Έχει φορέσει στο παρελθόν ακόμα τις φανέλες των Ουέσκα, Σαρινένα, Καχερένο, Λεαλτάδ, Ρεάλ Εστελί, Καστριότι, Τερουέλ, Μανάγκουα. Στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2016-2017 με τους «βυσσινί» είχε 6 συμμετοχές και 1 γκολ.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass