Η ευρωπαϊκή Super League ετοιμάζει την αντεπίθεσή της

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2022 20:25

Η ευρωπαϊκή Super League (ESL) ετοιμάζει την αντεπίθεσή της. Όπως ισχυρίζονται οι «Financial Times», Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, οι σύλλογοι που δεν έκαναν πίσω μετά τις απειλές της UEFA, είναι έτοιμοι να δώσουν νέα πνοή στο πολυσυζητημένο έργο.


Οι πρόεδροι των τριών συλλόγων, Φλορεντίνο Πέρεθ, Ζοάν Λαπόρτα και Αντρέα Ανιέλι δεν εγκατέλειψαν ποτέ την ιδέα της νέας διοργάνωσης και συναντήθηκαν για να συζητήσουν το θέμα, κάνοντας στη συνέχεια με περαιτέρω επαφές, που αναμένεται να συνεχίσουν το νέο έτος, όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιταλική ιστοσελίδα, Calcio e finanza.
Η ιδέα είναι να επανεξεταστεί η διοργάνωση από νομική και οργανωτική άποψη, προκειμένου να αποφευχθούν ενέργειες από τους φορείς που εποπτεύουν το ποδόσφαιρο και για να γίνει το τουρνουά πιο ελκυστικό για τους φιλάθλους.
Για τον λόγο αυτό, όπως επισημαίνει η «Mirror», οι τρεις σύλλογοι στράφηκαν και στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων Flint, προκειμένου να διαμορφώσουν μία νέα εικόνα, μετά την αποτυχία του πρώτου έργου και να δημιουργήσουν ένα εμπορεύσιμο προϊόν. Η εταιρεία δημοσίων σχέσεων, συνέταξε ένα σχέδιο παρουσίασης με τίτλο: «Ανοίγοντας τον δρόμο για τη Super League. Στρατηγικές για ανασυγκρότηση, επανεκκίνηση και θρίαμβο» και είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε μια μεγάλη εκστρατεία που θα υπογραμμίσει τη μονοπωλιακή θέση της UEFA, περιγράφοντας το σχέδιο της ESL ως τη μόνη εναλλακτική λύση για να σωθεί το ποδόσφαιρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass