369η στην Ευρώπη η ΑΕΛ

Καλύτερη θέση έχει ο Ολυμπιακός

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2022 20:20

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τις θέσεις των ομάδων σύμφωνα με το all time ranking όλων των εποχών στην κορυφαία διοργάνωση (Κύπελλο πρωταθλητριών/Champions League) από την έναρξη της διοργάνωσης το 1955 μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου του 2021.


Η ΑΕΛ σ’ αυτόν τον τιμητικό πίνακα συμμετέχει, καθώς βρίσκεται στην 369η θέση επειδή αγωνίστηκε στο Κύπελλο πρωταθλητριών το 1988 ως πρωταθλήτρια Ελλάδας. Αποκλείστηκε από την πρωταθλήτρια Ελβετίας Ξαμάξ, έχοντας πετύχει όμως μία νίκη στους μεταξύ τους αγώνες.

23ος ο Ολυμπιακός, 31ος ο Παναθηναϊκός
Πρώτη Ελληνική ομάδα είναι ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στην 23η θέση. Ο Παναθηναϊκός είναι η δεύτερη Ελληνική ομάδα παρότι έχει παίξει σε τελικό. Βρίσκεται στην 31η θέση της Ευρώπης, παρότι έχει να πετύχει νίκη στη διοργάνωση από το 2008.

73η θέση για την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ είναι η τρίτη Ελληνική ομάδα και βρίσκεται στην 73η θέση της Ευρώπης. Στο Champions League έχει αγωνιστεί 5 φορές σε ομίλους, αλλά δεν έχει πετύχει ποτέ εκτός έδρας νίκη, ούτε πρόκριση από τη φάση των ομίλων. Έχει τερματίσει όμως αήττητη σε όμιλο, αλλά και χωρίς νίκη.

135ος ο ΠΑΟΚ
Τέταρτη Ελληνική ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην 135η θέση της Ευρώπης. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε ομίλους του Champions League της διοργάνωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass