Προπόνηση της Μικτής Κ-15 ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2022 20:05

Από τον Ενωσιακό προπονητή Δημήτρη Τσέτσιλα καλούνται οι παρακάτω παίκτες της Μικτής Κ-15 της ΕΠΣΛ να βρίσκονται τη Δευτέρα 3/1/2022 και ώρα 14:45 στο προπονητικό κέντρο «Football Hall» (3ο χλμ. Λάρισας-Θεσσαλονίκης) για προπόνηση-ατομική αξιολόγηση

τεχνικής:
Στεργιούλης, Γκουτζαηλίας, Νταφόπουλος, Δάσκαλος (Ηρακλής Λάρ.), Μπουρντένας, Τσιακμάκης, Δαλιός, Μπιρσίμης (Ν. Πολιτεία), Κουπατσιάρας, Σταυροαθανασόπουλος (Πελασγιώτιδα), Νάκας, Σακούντζιος (Ακαδημία Τυρν.), Κουμαντζέλης, Καλαθάς, Αγάκος, Ρίζος, Αλμπάνης (Ατρόμητοι), Νικολάου, Αβραμούλης, Παπατζίμας, Μπόμπολας (Olympic), Όντος (Απόλλων Λάρ.), Δριστέλλας (ΑΠΟΕΛ), Βαρσάμης (Νίκη Μιχαήλ), Αρσένης, Δαούλας (Γιάννουλη), Σαΐτης, Μπιώτης (Ερασ. ΑΕΛ).
Όλοι οι παραπάνω παίκτες εκτός από την αθλητική τους περιβολή θα πρέπει να έχουν και το διαγνωστικό self test Covid-19 του σχολείου, ειδάλλως δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass