Τέλος πέντε παίκτες από την ΠΑΕ ΑΕΛ

*ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2021 21:48

Του Σωτ. Κέλλα
Οι ραγδαίες εξελίξεις συνεχίζονται στην ΠΑΕ ΑΕΛ αφού μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας (Γκουτσίδης αντί Φυντάνη) υπάρχουν αλλαγές ποδοσφαιριστών, ενώ έρχεται νέος τεχνικός διευθυντής, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί μετά τον αυριανό αγώνα της

ΑΕΛ με την Ξάνθη.
Συγκεκριμένα με χθεσινή ανακοίνωση η λαρισινή ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Μαξιμένκο, Μπαντιμπανγκά, Ταχάρ, Πατράλη και Συμελίδη να λυθούν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια συνεργασίας τους με την ΠΑΕ και έκανε γνωστό ότι λύθηκαν τα συμβόλαια των Συμελίδη, Πατράλη.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Με αυτές τις εξελίξεις μειώνεται ο αριθμός των υπαρχόντων στο ρόστερ ποδοσφαιριστών από τους 35 στους 30, και τις επόμενες μέρες θα μειωθεί ακόμα περισσότερο με την παραχώρηση ορισμένων νεαρών ως δανεικών, ώστε με τους 4 τερματοφύλακες να περιοριστεί το ρόστερ στους 26 ποδοσφαιριστές που επιθυμεί ο κ. Παναγιώτης Γκουτσίδης, εκ των οποίων 23 θα είναι Έλληνες και 3 αλλοδαποί....», ενώ σχετικά με τους στόχους... «Οι στόχοι της ΑΕΛ για την τρέχουσα περίοδο είναι γνωστοί: Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Όμιλο που αγωνιζόμαστε και ο δεύτερος στόχος είναι η δημιουργία ενός ελληνικού ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές με 3ετή, 4ετή και 5ετή συμβόλαια ανάλογα με την ηλικία τους».
Σχετικά με το όνομα του τεχνικού διευθυντή, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι γνώριμος και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη.
Επίσης θα ανακοινωθεί και ο διευθυντής marketing και δημοσίων σχέσεων, ο οποίος θα γίνει συγχρόνως και μέλος του Δ.Σ., θα έλθει όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση από την Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση στη Λάρισα τις επόμενες μέρες. Τέλος, τις επόμενες μέρες θα ορισθεί η ημερομηνία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΑΕΛ, όπου και θα ενταχθούν στο Δ.Σ. της ΑΕΛ και τα νέα μέλη που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στο μεταξύ ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης συνέχισε την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ξάνθη. Έδωσε μεγάλη βαρύτητα στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και στα στημένα. Μάλιστα ο προπονητής αρχίζει την προσαρμογή του και σ’ αυτό δείχνουν να τον βοηθάνε δύο ποδοσφαιριστές, ο Θεολόγου με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Ατρόμητο Αθηνών και ο Μπέρτος με τον οποίο συνυπήρξαν στην Ξάνθη.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Διαμαρτυρία για τον ορισμό των διαιτητών στον αγώνα με την Ξάνθη. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν είναι δυνατόν σε όλα τα ντέρμπι που παίξαμε μέχρι τώρα να έχουν ορισθεί διαιτητές από την Πέλλα και την Πιερία και στο παιχνίδι με την Καρδίτσα να έχει ορισθεί ως διαιτητής ο υπάλληλος του Μελισσανίδη, ο Τσαμούρης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass