Η ΚΑΕ Λάρισα στο ΕΕΕΕΚ Λάρισας

ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2021 20:25

Το Ειδικό Σχολείο ΕΕΕΕΚ Λάρισας, ένα έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας το οποίο όχι μόνο αναβαθμίζει τη δημόσια παιδεία, αλλά δίνει και τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες σε παιδιά με ιδιαίτερες δυσκολίες και αναπηρίες, υποδέχθηκε χθες αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Λάρισας στο πλαίσιο της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της σύνδεσης σχολικού και εξωσχολικού αθλητισμού, καθώς και της ενίσχυσης κοινωνικοποίησης των μαθητών του σχολείου.


Οι αθλητές της λαρισινής ομάδας μπάσκετ που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική, Μαρίν Μάριτς, Ουσμάν Κρούμπαλι, Τηλέμαχος Βησσαρίου και Ζώης Καράμπελας συνοδευόμενοι από τα στελέχη της ΚΑΕ, Άρη Γκαμπέτα και Κωνσταντίνα Σδράλλη ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ειδικού Σχολείου από τη διευθύντρια κ. Αντιγόνη Παληκαρά, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Γ. Σαμαντζή και Ε. Χαντζιάρα και τα υπόλοιπα στελέχη του εκπαιδευτικού προσωπικού και μοίρασαν αναμνηστικά δώρα της ομάδας στους μαθητές. Παράλληλα οι αθλητές της ΚΑΕ έδειξαν τα μυστικά του μπάσκετ στους μαθητές και συνομίλησαν μαζί τους, προσφέροντας στιγμές χαράς και αγάπης. Δώρισαν ακόμη στη Διευθύντρια μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών και το σχολείο ανταπέδωσε προσφέροντάς τους δώρα που ετοίμασαν όλοι οι μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους.
Η επίσκεψη της ΚΑΕ Λάρισα έκλεισε με την ανταλλαγή ευχών, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και προσφοράς σε αυτά τα παιδιά τα οποία δικαιούνται να έχουν ίσες ευκαιρίες στη ζωή.
Παράλληλα η ΚΑΕ Λάρισα συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους που διοργάνωσε χθες «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Συγκεκριμένα, οι αθλητές της ΚΑΕ Λάρισα βρέθηκαν στην εκδήλωση, όπου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», γιόρτασαν μαζί με τους επισκέπτες, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass